Παίξαμε τα νέα Virtual Sports του ΟΠΑΠ και «κολλήσαμε»

Δημήτρης Ρούσσος
Παίξαμε τα νέα Virtual Sports του ΟΠΑΠ και «κολλήσαμε»

bet365

Να βλέπεις virtual παιχνίδια ποδοσφαίρου, να μπορείς να ποντάρεις και να περιμένοντας την εξέλιξη του αγώνα να θυμάσαι τα παλιά και να «ψήνεσαι» για τα επόμενα.

Ειλικρινά, το να βρίσκεσαι σε καραντίνα, με όλα τα σπορ «παγωμένα», χωρίς ειδήσεις, επικαιρότητα και δράση, ήταν αυτό που έλεγες πως θα δοκιμάσει τη σχέση σου. Με όλα! Όχι μόνο με το έτερον ήμισυ, ακόμα και με το ίδιο το αγαπημένο σου άθλημα. Στην προκειμένη, τον «βασιλιά των σπορ», τον σύντροφό σου χειμώνα-καλοκαίρι!

Κι αν το EURO τελικά αναβλήθηκε, οι αγώνες ξεκίνησαν ξανά. Οι σεζόν συνεχίστηκαν, τα πρακτορεία ΟΠΑΠ άνοιξαν και ο υπογράφων ήταν εκεί, έτοιμος να πιάσει... στυλό και χαρτί για να ακουμπήσει τις πιθανότητές του στο τραπέζι.

Βέβαια, είτε με Super League, είτε με Premier League, είτε με La Liga, οι επιλογές ήταν έτσι κι αλλιώς αρκετές. Να όμως που ήρθε μια άλλη για να «κλέψει» την καρδιά. Εικονικό ποδόσφαιρο! Μια virtual πραγματικότητα, που θύμιζε κάτι από τα παλιά λατρεμένα παιχνίδια του Playstation ή του Xbox και μέσα σε λίγα λεπτά σου χάριζε όλες αυτές τις συγκινήσεις που έψαχνες.

Τρία χρόνια μετά το πρώτο και απόλυτα επιτυχημένο λανσάρισμα από τον ΟΠΑΠ, το αγαπημένο Virtual Sports Ποδόσφαιρο ανανεώθηκε και έγινε ακόμα καλύτερο, αλλά και πιο ρεαλιστικό από ποτέ! Τα γραφικά θυμίζουν τα προαναφερθέντα παιχνίδια, κάνοντάς σε να ξεχνάς ορισμένες φορές πως πρόκειται για εικονικές φιγούρες και όχι για αληθινές!

Σε αυτό παίζουν ρόλο και οι νέες εμφανίσεις των ομάδων, που παραπέμπουν στο πραγματικό ποδόσφαιρο κι έτσι συναντάς από την ερυθρόλευκη διχρωμία του Άγιαξ, τη ριγέ εμφάνιση του ΠΑΟΚ ως τη... σκακιέρα της Μπαρτσελόνα, ίδιες κι απαράλλακτες όπως σχεδιάστηκαν για τις ομάδες. Ακόμα και η γαλάζια φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι φαντάζει ωραία, κάτι που για τον υπογράφοντα, ως φανατικός οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι δύσκολο να το παραδεχθεί, αλλά... η αλήθεια να λέγεται!

Εξάλλου, η ποικιλία των φάσεων κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ξεχωριστό. Είτε αυτό αφορά τις εκτελέσεις φάουλ, είτε τα «τελειώματα» των φάσεων, τις εναλλαγές της μπάλας και τις σέντρες, τα τάκλιν, τις αποκρούσεις των τερματοφυλάκων. Συνολικά υπάρχουν 300 νέες φάσεις, που εμπλουτίζουν τη διαδικασία και το παιχνίδι πραγματικά ξεχωρίζει από τα προηγούμενα ή επόμενα που πρόκειται να παρακολουθήσει ο θεατής. Ακόμα και για λίγη ώρα να παρακολουθήσεις, φεύγοντας έχεις «γεμάτες» εικόνες στο κεφάλι σου, αφού όντως έχεις δει πολλά διαφορετικά πράγματα.

Επιπλέον, όλα είναι πιο αναλυτικά και σαφή στις ανανεωμένες οθόνες αποδόσεων και αποτελεσμάτων που συνοδεύουν τη διαδικασία και την βελτιώνουν σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση.

Συνολικά η εμπειρία είναι πολυμορφική, ενώ με έως και σε 8 παιχνίδια κάθε φορά, το ποντάρισμα παίρνει άλλη διάσταση. Λίγο σαν παιχνίδι, λίγο σαν πραγματικός αγώνας, είναι το διαφορετικό που έψαχνες για να «ξανασυστηθείς» με το πρακτορείο ΟΠΑΠ. Με δελτίο ή και αυτόματα μέσω του Opapbet, ο παίκτης μπορεί να ποντάρει σε εθνικές ομάδες, συλλόγους σε όποιο πρακτορείο επισκεφτεί.

Τέλος, πλέον υπάρχει η δυνατότητα για τους παίκτες να στοιχηματίζουν μέσα από 22 διαθέσιμες αγορές σε κάθε αγώνα, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, ενώ κάθε σε εικονικό αγώνα από τα περισσότερα από τα 340 στοιχηματικά γεγονότα που προσφέρονται πλέον ανά ημέρα, περιλαμβάνονται πλάνα με τα κορυφαία στιγμιότυπα, με διάρκεια μόνο λίγα λεπτά.

Και κάπως έτσι η δράση επανήλθε. Κι αφού επανήλθε, εμπλουτίστηκε. Και σε έκανε ξανά «παιδί», που βλέπεις ένα παιχνίδι virtual και το απολαμβάνεις πραγματικά! Τα γκολ, τις ανατροπές, την αναπαράσταση πλήθους φάσεων με ακρίβεια και την φυσικά την εμπειρία του πονταρίσματος. Ήταν όλα όπως παλιά, αλλά τόσο φρέσκα και καινούργια που δεν έβλεπες την ώρα να το ξαναζήσεις. Κι αυτό έγινε και το virtual ποδόσφαιρο του ΟΠΑΠ είναι πια ένα ακόμα χόμπι!

 

Τελευταία Νέα