Ρεάλ Μαδρίτης: Η γαστρεντερίτιδα «έκοψε» τον Μπέιλ

Ρεάλ Μαδρίτης: Η γαστρεντερίτιδα «έκοψε» τον Μπέιλ

Gazzetta team
Ρεάλ Μαδρίτης: Η γαστρεντερίτιδα «έκοψε» τον Μπέιλ

bet365

Ο Γκάρεθ Μπέιλ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα τις τελευταίες ημέρες και ο Ζινεντίν Ζιντάν τον άφησε εκτός από τον αγώνα πρωταθλήματος της Ρεάλ στην έδρα της Λεβάντε.

Κοντεύουμε να ξεχάσουμε ότι ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί, μπορεί ο Ουαλός εξτρέμ να επέστρεψε στα παιχνίδια πρωταθλήματος με Οσασούνα και Θέλτα, αλλά τώρα έμεινε και πάλι εκτός αποστολής της Βασίλισσας, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον την φετινή σεζόν.

Την Τετάρτη (19/02), ο Μπέιλ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα, όπως και ο Λούκα Γιόβιτς. Ο Ζινεντίν Ζιντάν προτίμησε να μην ρισκάρει και άφησε αμφότερους εκτός αποστολής για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λεβάντε (Σάββατο 20/02, 22:00), στον οποίο η Ρεάλ θέλει να υπερασπιστεί την πρωτιά της στην La Liga, μια εβδομάδα προτού υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο «Clasico» (Κυριακή 01/03).

Εκτός έμεινε και ο Βραζιλιάνος Ροδρίγο, ο οποίος συμπληρώνει τέσσερις διαδοχικές αγωνιστικές όπου δεν καλείται, παρ' ότι όποτε αγωνίστηκε, άφησε καλές εντυπώσεις. Στον αντίποδα, το παρών δίνουν Λούκας Βάθκεθ και Χάμες Ροντρίγκες, με τον Ζιζού να σκέφτεται ένα μικρό ροτέισον στην ενδεκάδα, αφού ακολουθεί το πρώτο ματς με την Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των «16» του Champions League (Τετάρτη 26/02).

 

Τελευταία Νέα