Γερμανία - Αζερμπαϊτζάν 5-1

Gazzetta team
Γερμανία - Αζερμπαϊτζάν 5-1

bet365

Η Γερμανία σκόρπισε με 5-1 το Αζερμπαϊτζάν, έκανε το απόλυτο στον όμιλο και έσπασε το ρεκόρ της Ισπανίας, σκοράροντας 43 γκολ. Δεύτερη και στα μπαράζ η Β. Ιρλανδία.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Ουαλία – Ιρλανδία. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Γερμανία υποδέχθηκε το Αζερμπαϊτζάν στο... πάρτι πρόκρισης και έφτασε σε ακόμη μία ευρεία νίκη με 5-1. Έτσι, τα πάντσερ έγραψαν ιστορία, καθώς όχι μόνο έκαναν το απόλυτο στις νίκες, αλλά έσπασαν το ρεκόρ της Ισπανίας με 43 παθητικό, ενώ ρεκόρ είναι και το +39 διαφορά στα τέρματα.

Το ματς ξεκίνησε με τον Γκορέτσκα να σκοράρει με γκολάρα με τακουνάκι στο 8’, τους παίκτες του Λεβ να χάνουν 2-3 ακόμα κλασικές ευκαιρίες, να χάνουν τους κεντρικούς τους αμυντικούς (Ζίλε, Μουστάφι) με τραυματισμό και να δυσκολεύονται στο πρώτο μέρος. Στο 34’ ο Σεϊντάεβ έκανε το 1-1, εκμεταλλευόμενος τον τραυματισμό του Μουστάφι και χορεύοντας τον Ρούντιγκερ, όμως στην επανάληψη οι Αζέροι κατέρρευσαν. Στο 54’ ο Βάγκνερ έκανε το 2-1, στο 64’ ο Ρούντιγκερ πήρε το αίμα του πίσω για το 3-1, στο 66’ ο Γκορέτσκα βρήκε και πάλι δίχτυα για το 4-1, ενώ στο 81’ ο Τσαν έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, κάνοντας με γκολάρα το τελικό 5-1.

Στα άλλα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον η Νορβηγία επιβλήθηκε με 1-0 της Β. Ιρλανδίας, που είχε ήδη εξασφαλίσει μία θέση στα μπαράζ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης ήρθε στο 71’, όταν ο Μπραντ σκόραρε σε λάθος εστίας. Τέλος, το Σαν Μαρίνο γνώρισε ακόμη μία συντριβή, αυτή τη φορά από την Τσεχία με 5-0. Κρμέντσικ (8’, 23’), Κόπιτς (27’), Νόβακ (71’) και Κάντλετς (83’) πέτυχαν τα γκολ των Τσέχων, που κατέκτησαν την τρίτη θέση του γοήτρου.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα