Στο νέο «σπίτι» του για άλλα 49 χρόνια

Στο νέο «σπίτι» του για άλλα 49 χρόνια

Στο νέο «σπίτι» του για άλλα 49 χρόνια

bet365

Τι αναμένεται να αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ με αποκλειστικό θέμα την παραχώρηση εκμετάλλευσης της Τούμπας σε εταιρία του Ιβάν Σαββίδη.

Η ενότητα και οι κοινές θέσεις, που υπάρχουν μεταξύ ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, επιβεβαιώθηκαν και στην συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Θανάση Κατσαρή και το Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Στην κουβέντα για την ανακατασκευή της Τούμπας συζητήθηκαν οι παράμετροι που αφορούν την εμπλοκή του ερασιτέχνη, στον οποίο ανήκει το οικόπεδο του γηπέδου, ενώ στους χώρους τους στεγάζονται μέχρι σήμερα αρκετά τμήματα, αλλά και τα γραφεία του συλλόγου.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Βοσνία Ερζ. – Βέλγιο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Η επόμενη κίνηση από τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ θα είναι η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης με αποκλειστικό θέμα το γήπεδο της Τούμπας, όπου θα αποφασιστεί η εκχώρηση της χρήσης της για τα επόμενα 49 χρόνια σε εταιρεία που θα συσταθεί για τον συγκεκριμένο λόγο από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ θα έχει εξασφαλισμένα πάγια ετήσια έσοδα από την ΠΑΕ, μέσω των μνημονίων που υπογράφονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και αφορούν την εκμετάλλευση του γηπέδου, τη χρήση του σήματος κλπ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα