Τα τέσσερα «ερυθρόλευκα» συμβόλαια που λήγουν το 2018...

Τα τέσσερα «ερυθρόλευκα» συμβόλαια που λήγουν το 2018...

Δημήτρης Τομαράς
Τα τέσσερα «ερυθρόλευκα» συμβόλαια που λήγουν το 2018...

bet365

Τέσσερις είναι οι περιπτώσεις παικτών στο ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το 2018 αλλά δεν είναι ακόμα βέβαιο πως θα κλείσουν με νέο συμβόλαιο όλοι.

Ειδικότερα είναι οι υποθέσεις των Μπεν, Μποτία, Ζντιέλαρ και Χουτεσιώτη. Και των τεσσάρων αυτών παικτών τα συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι του 2018.

Εξ αυτών ο Χουτεσιώτης θέλει να συνεχίσει για τον Ολυμπιακό και ενώ θετική διάθεση προκύπτει για Μποτία και Ζντιέλαρ. Ο Μπεν ως γνωστόν συνεχίζει να είναι στο... περίμενε. Για τον Καπίνο, για τον οποίο το προσεχές διάστημα παραμένει κρίσιμο, είχε γίνει μία επέκταση έως το καλοκαίρι του 2019.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι αβέβαιο το μέλλον του Έλληνα κίπερ και το τι τελικώς θα γίνει. Το 2019 λήγουν και άλλα συμβόλαια όπως των Μάριν, Πάρντο και Σεμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα