Τα τέσσερα «ερυθρόλευκα» συμβόλαια που λήγουν το 2018...

Τα τέσσερα «ερυθρόλευκα» συμβόλαια που λήγουν το 2018...

Δημήτρης Τομαράς
Τα τέσσερα «ερυθρόλευκα» συμβόλαια που λήγουν το 2018...

bet365

Τέσσερις είναι οι περιπτώσεις παικτών στο ρόστερ της ομάδας του Ολυμπιακού των οποίων τα συμβόλαια εκπνέουν το 2018 αλλά δεν είναι ακόμα βέβαιο πως θα κλείσουν με νέο συμβόλαιο όλοι.

Ειδικότερα είναι οι υποθέσεις των Μπεν, Μποτία, Ζντιέλαρ και Χουτεσιώτη. Και των τεσσάρων αυτών παικτών τα συμβόλαια τελειώνουν το καλοκαίρι του 2018.

Εξ αυτών ο Χουτεσιώτης θέλει να συνεχίσει για τον Ολυμπιακό και ενώ θετική διάθεση προκύπτει για Μποτία και Ζντιέλαρ. Ο Μπεν ως γνωστόν συνεχίζει να είναι στο... περίμενε. Για τον Καπίνο, για τον οποίο το προσεχές διάστημα παραμένει κρίσιμο, είχε γίνει μία επέκταση έως το καλοκαίρι του 2019.

Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι αβέβαιο το μέλλον του Έλληνα κίπερ και το τι τελικώς θα γίνει. Το 2019 λήγουν και άλλα συμβόλαια όπως των Μάριν, Πάρντο και Σεμπά.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα