ΠΑΟΚ: Ευθύμης Κουλούρης ως το 2021 (vid)

ΠΑΟΚ: Ευθύμης Κουλούρης ως το 2021 (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Ευθύμης Κουλούρης ως το 2021 (vid)

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μετά τον Δημήτρη Πέλκα, ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου με τον Ευθύμη Κουλούρη, ως το 2021. «Να ζήσω μεγάλες στιγμές με την ομάδα», δηλώνει ο νεαρός φορ.

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό Ευθύμη Κουλούρη που υπέγραψε συμβόλαιο ως το 2021», τονίζουν στην ανακοίνωσή τους οι «ασπρόμαυροι», με την οποία «σφραγίζεται» η συνεργασία των δύο πλευρών μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

«Ακόμα πιο παραγωγικό μέλλον»

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ παραθέτοντας το βιογραφικό του Ευθύμη Κουλούρη τονίζει χαρακτηριστικά:

«Μας συστήθηκε εμφατικά τη σεζόν 2013-14. Ως πρωταθλητής και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Κ20, ως πρωτοεμφανιζόμενος με δύο γκολ στη Ριζούπολη, ως μια επένδυση για το μέλλον.

Και τέτοια παραμένει ακόμα και σήμερα. Στα 20 του χρόνια ο Ευθύμης Κουλούρης έχει πετύχει, να ψηφίζεται δικαίως σαν Players’ Young Player of the Season και όλοι ν’ αναρωτιούνται γιατί νέος, αφού πλέον είναι καθιερωμένος στη συνείδηση του κόσμου.

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων επιθετικός θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει να εξελίσσεται σε γνώριμο περιβάλλον κι ελπίζει σε ακόμα πιο παραγωγικό μέλλον με τον ΠΑΟΚ ως το 2021».

Λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του PAOK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα