Οι εννιά «ερυθρόλευκοι» που έχουν τραβήξει... κουπί! (pics)
Το περιορισμένο rotation του κόουτς Χάσι στις αναμετρήσεις με Ξάνθη και Αστέρα στο πρωτάθλημα και με Σπόρτινγκ στο Champions League έχει οδηγήσει εννιά παίκτες να παίζουν σερί ματς. Το Gazzetta.gr παραθέτει τα δεδομένα.
Ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Ξάνθης (που έληξε 1-1) με διάταξη 4-2-3-1 στο ματς της 9ης Σεπτεμβρίου. Ο Καπίνο ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ήταν, από δεξιά προς τα αριστερά, οι Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό και Κούτρης. Στο κέντρο ήταν οι Ζιλέ και Οτζίτζα, ενώ μπροστά τους, ως «δεκάρι», έπαιζε ο Φορτούνης. Ο Μάριν ήταν δεξιά, ο Σεμπά ήταν αριστερά και στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ντεμπούτο για τον Σέρβο, με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όπως και για τον Ένγκελς. Κόντρα στην Σπόρτινγκ στις 13 Σεπτεμβρίου όπου ο Κοσοβάρος τεχνικός κατακρίθηκε για τα καλά για το στήσιμο και τις επιλογές του στην αναμέτρηση του φαληρικού γηπέδου επιλέγοντας ένα σχήμα με Φορτούνη και Μάριν η διάταξη ήταν: κίπερ ο Καπίνο, τετράδα άμυνας με Ομάρ, Ένγκελς, Ρομαό και Φιγκέϊρας, άξονας με Ζιλέ και Οτζίτζα Οφόε και πίσω από τον φορ Τζούρτζεβιτς οι Μάριν, Καρσελά και Φορτούνης. Σε σχηματισμό 4-2-3-1 που γινόταν και 4-4-1-1.
Τέλος στο ματς του περασμένου Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη πάλι 4-2-3-1 που στο β' μέρος έγινε 4-4-2. Ο Καπίνο ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, δεξιά ήταν ο Ζιλέ, επιστρέφοντας σε μία θέση στην οποία είχε να αγωνιστεί δύο χρόνια, αριστερά ήταν ο Φιγκέιρας και στόπερ ήταν οι Ρομαό και Ένγκελς. Ο Ζντιέλαρ ήταν το «6άρι», ο Οτζίτζα το «8άρι» και ο Μάριν μπροστά τους το «10άρι». Ο Σεμπά ήταν αριστερά, δεξιά ήταν ο Καρσελά και στην κορυφή της επίθεσης άρχισε εκ νέου ο Τζούρτζεβιτς.
Με αυτά και με αυτά ο Χάσι είχε 9 παίκτες που έβαλε σε συνεχόμενα ματς που δεν... τράβηξε ο Ολυμπιακός. Στην Ξάνθη οι Πειραιώτες είχαν φάσεις και προσπάθησαν αλλά με Σπόρτινγκ και Αστέρα είχαν προβληματικό αγωνιστικό πρόσωπο. Οι εννιά που τράβηξαν... κουπί σε αυτό το περιορισμένο ροτέισον του Μπέσνικ Χάσι είναι ο Καπίνο, στην άμυνα οι Ένγκελς, Ρομαό και Φιγκέιρας, οι Ζιλέ και Οτζίτζα Οφόε και μπροστά οι Καρσελά, Μάριν και Τζούρτζεβιτς. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα κάποιοι παίκτες να καταπονηθούν περισσότερο σαν τον Οτζίτζα Οφόε σε μία θέση με πολλές απαιτήσεις ενώ άλλοι είχαν... θέματα και από τα σερί παιχνίδια και από τις θέσεις που έπαιζαν, όπως ο Ρομαό στόπερ ή ο Ζιλέ αμυντικό χαφ και δεξί μπακ. Ο Μπέσνικ Χάσι ξεκινώντας από αύριο και το ματς με τους Αρκάδες στο Κύπελλο αναμένεται να αρχίσει να ανοίγει το ροτέισον, βλέποντας ότι η διαχείριση ειδικά στα τρία τελευταία χρονικά παιχνίδια δεν αποδίδει καρπούς και ο Ολυμπιακός έχει διαρκή πτωτική πορεία στην απόδοσή του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΞΑΝΘΗ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέσνικ Χάσι): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ένγκελς, Κούτρης, Οτζίτζα, Ζιλέ, Φορτούνης (76’ Ανδρούτσος), Μάριν (65’ Καρσελά), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς (60’ Εμενίκε).
Super League 2017-18 | 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ | 9.9.2017
Α.Ο. Ξάνθη - Ολυμπιακός 1-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάσι): Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Ρομαό, Ένγκελς, Φιγκέιρας, Ζιλέ, Οτζίτζα Οφόε, Μάριν, Καρσελά (77’ Πάρντο), Φορτούνης (46’ Ζντιέλαρ), Τζούρτζεβιτς (62’ Εμενίκε).
UEFA Champions League | Group Stage 2017-18 | MD1 | 12.9.2017
Ολυμπιακός – Σπόρτινγκ 2-3
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάσι): Kαπίνο, Ζιλέ, Ρομαό (78’ Ανδρούτσος), Ένγκελς, Φιγκέιρας, Οτζίτζα Οφόε, Ζντιέλαρ, Μάριν (57’ Εμενίκε), Καρσελά (57’ Πάρντο), Σεμπά, Τζούρτζεβιτς.
Super League 2017-18 | 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ | 16.9.2017
Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 1-1
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.



