Στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου

Στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου

Σταύρος Σουντουλίδης
Στο μυαλό του Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός, ενόψει της επανεκκίνησής, που ψάχνει ο ΠΑΟΚ στη δύσκολη γι’ αυτόν Ριζούπολη, οι πολλές επιλογές και οι ηχηρές απουσίες από την αποστολή.

Ο Λουτσέσκου έχει, πλέον, πληθώρα επιλογών, ο «Δικέφαλος» στο φινάλε των μεταγραφών ενισχύθηκε σημαντικά και ένα μέρος του «νέου ΠΑΟΚ», που ετοιμάζει ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να το δούμε τη Δευτέρα (11/9) στο χορτάρι της Ριζούπολης.

Η αποστολή, που πέταξε για την Αθήνα, από μόνη της παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, καθώς στους 19 που την αποτελούν δεν συμμετέχουν παίκτες όπως ο Γκόικο Τσίμιροτ κι ο Εβγέν Σάχοφ, οι οποίοι μέχρι τώρα ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι. Με τον Ιβιτς ο Βόσνιος μέτρησε πέρσι 49 συμμετοχές, μόλις 3 ως αλλαγή, ενώ φέτος ήταν βασικός στα 5 από τα 6 ματς των «ασπρόμαυρων». Ο δε Σάχοφ έφτασε στα 44 παιχνίδια (37 βασικός) την περσινή σεζόν, με «έξι στα έξι» φέτος, τα δύο ως αλλαγή.

Ο ερχομός ποδοσφαιριστών, όπως ο Μαουρίσιο, ο Ελ Καντουρί, ακόμη και ο Βιεϊρίνια που θα μπει λίγο αργότερα, δημιούργησαν ένα συνωστισμό στη μεσοεπιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, με τον Λουτσέσκου να δείχνει σαφή προτίμηση στον Εργκίς Κάτσε ως μια εκ των δύο επίλογών για το ρόλο του «εξαριού», μαζί με αυτή του Χοσέ Κάνιας. Αυτή η θέση είναι η μοναδική που παραμένει ερωτηματικό, για την ενδεκάδα η οποία θα ξεκινήσει κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι υπόλοιπες δέκα θέσεις έχουν «κλειδώσει», με το Ροδρίγο Ρέι να είναι ακλόνητος κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας (Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς) να μη διαφοροποιείται καθώς ο Κάρλος Σαμπράνο δεν είναι 100% έτοιμος. Όταν κι ο Περουβιανός είναι έτοιμος και διαθέσιμος, τότε θα υπάρχει και εκεί ένας ευχάριστος πονοκέφαλος για το Λουτσέσκου. Ο νέος τραυματισμός (τι σπάνιο…) του Λεβέκ κάνει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για το αριστερό άκρο, με το Δεληγιαννίδη να λογίζεται ως «μπακ απ».

Ο Ρουμάνος τεχνικός δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στο Δημήτρη Πέλκα, για τη θέση «οκτώ», με το Χοσέ Μαουρίσιο να μένει στον πάγκο και να έρχεται από εκεί ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα, ενώ ελλείψει του Βιεϊρίνια τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και για την τριάδα των επιθετικών.

Ο Τζάλμα Κάμπος αυτή τη στιγμή είναι ο πιο φορμαρισμένος εξτρέμ και κρατάει τη θέση του στο δεξιό άκρο, ο Ρόμπερτ Μακ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις θα είναι στο αριστερό άκρο και στην κορυφή της επίθεσης ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Από πίσω του υπάρχει ο Κουλούρης, ενώ ο Μακ λογίζεται και ως τρίτος φορ.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, θα παραταχθεί κάπως έτσι το απόγευμα της Δευτέρας (11.9) στο γήπεδο της Ριζούπολης, για ένα ματς που πρέπει πάση θυσία να το κερδίσει, έστω και με… μισό μηδέν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα