Δεν θα πάει Φενέρ έλεγε ο Μιραλάς

Gazzetta team
Δεν θα πάει Φενέρ έλεγε ο Μιραλάς

bet365

Σίγουρος πως δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στην Φενέρ εμφανίστηκε στο περιβάλλον του ο Κέβιν Μιραλάς.

Κορυφαίες Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Το φετινό καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ο ίδιος το ήθελε, αλλά τελικά η Έβερτον είχε αντίθετη άποψη. Ωστόσο ο Κέβιν Μιραλάς ποτέ του δεν έκρυψε την επιθυμία να φορέσει και πάλι τα ερυθρόλευκα. Για την απόκτησή του πάντως έχουν ενδιαφερθεί και άλλες ομάδες με την Φενέρ να είναι μία από αυτές.

Οι Τούρκοι ζήτησαν τον Βέλγο ως δανεικό, αλλά σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport» ο ίδιος τόνιζε στο περιβάλλον του πως δεν πρόκειται να παίξει στην Φενέρ. Όσον αφορά την Έβερτον και την περίπτωση να κληθεί σε απολογία για τις δηλώσεις του εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο, ενώ για τις επικαλαμίδες του Ολυμπιακού που φόρεσε στον αγώνα της Εθνικής με το Βέλγιο, τόνιζε πως τις χρησιμοποιεί συχνά και πως δεν το έκανε μόνο στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα