Έρχεται ο Ζιλέ και... μάχη για Τζούρτζεβιτς

Έρχεται ο Ζιλέ και... μάχη για Τζούρτζεβιτς

Δημήτρης Τομαράς
Έρχεται ο Ζιλέ και... μάχη για Τζούρτζεβιτς

bet365

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ αναμένεται σύμφωνα και με βελγικές πηγές στην Αθήνα έως την Τρίτη για το deal με Ολυμπιακό. Επιμονή των Σέρβων για Ούρος Τζούρτζεβιτς και πιθανότητα άμεσης μεταγραφής.

Από τα τέλη Ιουνίου το Gazzetta.gr σας είχε ενημερώσει επαρκώς για το θέμα Ζιλέ, το οποίο κυνηγούσε από τότε ο Ολυμπιακός.

Ο Γκιγιόμ Ζιλέ τα είχε βρει από τότε με τους Πειραιώτες ωστόσο τα διαρκή τερτίπια της Ναντ και του προέδρου της άλλαζαν τα δεδομένα. Οι πρωταθλητές όμως με... σύμμαχο τον Χάσι αλλά και τον ίδιο τον παίκτη που δεν ήθελε να κλείσει με τίποτα με νέο συμβόλαιο με τους Γάλλους, καταφέρνει και τον φέρνει Ελλάδα. Σύμφωνα με τις πηγές που υπάρχουν από το Βέλγιο και πληροφορίες και από Dernière Heure ο έμπειρος Βέλγος μέσος αλλά και δεξιός μπακ έρχεται το αργότερο μέχρι Τρίτη Αθήνα. Θα κλείσει πιθανότατα με συμβόλαιο 2 ετών.

Κατά τα άλλα οι Σέρβοι συντηρούν το θέμα του φορ Τζούρτζεβιτς.

Γίνεται μνεία πως υπάρχουν επαφές στο τελικό στάδιο για τον στράικερ της Παρτιζάν, πως ο Ολυμπιακός δίνει... μάχη με άλλες ομάδες και ότι ο Τζούρτζεβιτς μπορεί να γίνει άμεσα ερυθρόλευκος. Εκτός των άλλων παραμένει ανοιχτό και το... μέτωπο για στόπερ αλλά και το ζήτημα των επόμενων αποχωρήσεων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα