Με τη Ριέκα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Champions League!

Με τη Ριέκα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Champions League!

Κώστας Ζάλιαρης
Με τη Ριέκα κληρώθηκε ο Ολυμπιακός στο Champions League!

bet365

Η πρωταθλήτρια Κροατίας Ριέκα είναι το επόμενο εμπόδιο του Ολυμπιακού στο δρόμο για τους ομίλους του Champions League. Στις 16 και τις 22 Αυγούστου τα δύο ματς.

Μπορεί να χρίστηκε Πρωταθλήτρια για πρώτη φορά στην ιστορία της μόλις την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και εύκολη η αποστολή την οποία καλείται πλέον να βγάλει εις πέρας η ομάδα του Μπέσνικ Χάσι σε αυτό τον τελευταίο γύρο των προκριματικών της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» σίγουρα θα μπορούσαν να... παραμείνουν κάπως πιο χαλαροί, όμως η Ριέκα είναι αντίπαλος που πρέπει να κρατήσει στην πρίζα τους «ερυθρόλευκους» ενόψει των δύο αναμετρήσεων με φόντο τους ομίλους του Champions League.

Ο ΑΠΟΕΛ που πανηγύρισε σημαντική πρόκριση εις βάρος της Βιτορούλ, κληρώθηκε να κοντραριστεί με τη Σλάβια Πράγας, ενώ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα ζευγάρια Νάπολι - Νις και Χόφενχαϊμ - Λίβερπουλ.

Ο Μάριο Μπαλοτέλι θα επιστρέψει στην Ιταλία ως μέλος της γαλλικής ομάδας που εντυπωσίασε την περασμένη σεζόν, ενώ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο στους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του στη Γερμανία.

Ο πρώτος αγώνας θα γίνει την Τετάρτη 16 Αυγούστου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί την Τρίτη 22 του μήνα στην Κροατία.

Τα ζευγάρια των play-offs του Champions League:

Καραμπάκ – Κοπεγχάγη

ΑΠΟΕΛ – Σλάβια Πράγας

Ολυμπιακός – Ριέκα

Σέλτικ – Αστάνα

Χάποελ Μπερ Σεβά – Μάριμπορ

Μπασακσεχίρ – Σεβίλλη

Γιούνγκ Μπόις – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Νάπολι – Νις

Χόφενχαϊμ – Λίβερπουλ

Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Στεάουα Βουκουρεστίου

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα