Εντονο φλερτ ΠΑΟΚ με Μαουρίτσιο (vids)

Εντονο φλερτ ΠΑΟΚ με Μαουρίτσιο (vids)

Εντονο φλερτ ΠΑΟΚ με Μαουρίτσιο (vids)

bet365

Ο Μαουρίσιο Ζοσέ ντα Σιλβέιρα Τζούνιορ είναι ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ. Τι ισχύει για τον Βραζιλιάνο μέσο, που έμεινε ελεύθερος και πολιορκείται από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες

Ο γεννημένος στις 21 Οκτωβρίου 1988 στο Σάο Ζοσέ ντος Κάμπος, Βραζιλιάνος είναι ο ποδοσφαιριστής το όνομα του οποίου ακούγεται εδώ και δύο τρεις μέρες έντονα στα πέριξ της Τούμπας.

Στις 24 Ιουλίου έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και έκτοτε μπήκε στο στόχαστρο ουκ ολίγων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Λοκομοτίβ Μόσχας, η Γαλατάσαραϊ, η Αντάλιασπορ, η Εσπανιόλ και η Κροτόνε, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας.

Παιδί της Φλουμινένσε (2007-2009), έκανε μεγάλη καριέρα με τη φανέλα της Τέρεκ Γκρόζνι (2010-2016) πριν μετακομίσει για 18 μήνες στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης.

Το ότι είναι ελεύθερος κάνει την περίπτωση του πιο προσιτή, αλλά στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν πως δεν παίζουν μόνοι τους στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα