«Οχι» στα 100 εκατ. της Μπαρτσελόνα για Κουτίνιο η Λίβερπουλ
Οι Καταλανοί χρειάζονται ένα «μπαμ» αφού θα χάσουν τον Βραζιλιάνο σταρ και εδώ και κάποιες μέρες έχει γίνει γνωστό ότι εκείνος που έχουν επιλέξει είναι ο άσος της Λίβερπουλ. Παρά το γεγονός αυτό, οι Reds δεν έχουν δείξει να πτοούνται και αφού πρώτα έδωσαν αρνητική απάντηση σε προσφορά 80 εκατ., έκαναν το ίδιο με τη δεύτερη πρόταση των Blaugrana που έφτασε τα 100 εκατ. ευρώ. «Δεν υπάρχει κανένας τρόπος παρερμηνείας του 'όχι'. Δεν είναι προς πώληση» είχε πει νωρίτερα ο προπονητής του club Μέρσεϊσαϊντ, Γίργκεν Κλοπ, για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος, όπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραμείνει στο Anfield. Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την Liverpool Echo, δεν υπήρξε δεύτερη πρόταση.
Après la 1ère offre de 80M€, #Liverpool a refusé ces dernières heures une deuxième offre de 100M€ du FC Barcelone pour #Coutinho. #RMCsport
— Mohamed Bouhafsi (@mohamedbouhafsi) July 31, 2017
Understand that #LFC have not received a second bid of 90m Euros from Barca for Coutinho.
— James Pearce (@JamesPearceEcho) July 31, 2017
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
