Στην Αθήνα ο Ιντέγε για αναζήτηση ομάδας!

Στην Αθήνα ο Ιντέγε για αναζήτηση ομάδας!

Δήμος Μπουλούκος
Στην Αθήνα ο Ιντέγε για αναζήτηση ομάδας!

bet365

Βόμβα από αφρικανική ιστοσελίδα που γράφει ότι ο Μπράουν Ιντέγε επέστρεψε στην Ελλάδα καθώς δεν είναι ευχαριστημένος από όσα βρήκε στην Κίνα.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού πήρε μεταγραφή για την Tianjin Teda πριν από μερικούς μήνες για 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο η ζωή στην Κίνα δεν ήταν αυτή που περίμενε καθώς η καριέρα του πάει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Ιντέγε υποβιβάστηκε στην ομάδα των αναπληρωματικών, καθώς σύμφωνα με μία εκδοχή είχε υποπέσει σε πειθαρχικά παραπτώματα, από τη στιγμή που έχασε τη θέση βασκού, αν και η πλευρά του παίκτη έλεγε ότι η Tianjin Teda παραβίασε τους όρους του συμβολαίου.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος* στο Λόκερεν - Μπριζ, αν καταλογιστεί πέναλτι (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Ο Ιντέγε πριν περάσει στο περιθώριο πέτυχε 4 γκολ σε 14 ματς και σύμφωνα με με την ιστοσελίδα enisports.com, ήρθε στην Ελλάδα για να αναζητήσει το νέο σταθμό της καριέρας του.

Πάντως όπως γράφει η ίδια ιστοσελίδα, θεωρείται δύσκολο να πάει στον Ολυμπιακό καθώς έχει αποκτήσει τον Εμενίκε, αλλά μπορεί να συμφωνήσει αλλού! Θυμίζουμε πως το Gazzetta.gr είχε αποκαλύψει το θέμα Ιντέγε από τις 20 Ιουλίου!

 

Τελευταία Νέα