Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπελούσι

Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπελούσι

Θοδωρής Βασίλης
Επιμένουν οι Ιταλοί για Μπελούσι

bet365

Δημοσιεύματα από την Ιταλία συνεχίζουν να εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον Τζουζέπε Μπελούσι ο οποίος λύνει το συμβόλαιό του με την Λιντς.

Ένα από τα ονόματα που έχουν συνδεθεί με τον ΠΑΟΚ για την θέση του κεντρικού αμυντικού είναι αυτό του Τζουζέπε Μπελούσι. Ο Ιταλός στόπερ αναμένεται εντός της ημέρας να λύσει το συμβόλαιό του με την Λιντς και δημοσιεύματα από την Ιταλία παρουσιάζουν τον Δικέφαλο του Βορρά ως το μεγάλο φαβορί για την απόκτηση του, ενώ παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον και από τη Νοβάρα και την Κρεμονέζε.

Ο Μπελούσι είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, αλλά αποτελεί εναλλακτική λύση σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η περίπτωση του ακριβού Ζαμπράνο της Ρούμπιν Καζάν με τον οποίο συνεχίζονται οι επαφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα