Ο «ελληνοποιημένος» Λεβαδειακός

Ο «ελληνοποιημένος» Λεβαδειακός

Γιώργος Ντυμένος
Ο «ελληνοποιημένος» Λεβαδειακός

bet365

Οι Βοιωτοί θέλουν να... τονώσουν το εγχώριο στοιχείο και υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που «παίζουν» αρκετά
Με έντονο ελληνικό στοιχείο αναμένεται να παίξει ο Λεβαδειακός την επόμενη σεζόν και σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως περνάνε για τους Βοιωτούς πέντε περιπτώσεις παικτών. Οι οποίοι είναι πολύ πιθανό να φορέσουν την πράσινη φανέλα.
*Δημήτρης Σωτηρίου: Ο 31χρονος πορτιέρο προέρχεται από τον Πλατανιά, τα τελευταία δύο χρόνια έχει κάνει 48 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία και δείχνει προ των πυλών.
*Γιώργος Κούσας: Ο 35χρονος στόπερ μετά από 7 χρόνια στο Αγρίνιο είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στους Βοιωτούς. Ακόμη δεν έχει «κλείσει», αλλά αυτό το ενδεχόμενο παρουσιάζει πάρα πολλές πιθανότητες.
*Σάββας Τσαμπούρης: Λόγω της αποχώρησης του Σάκη Μουλόπουλου, ο Λεβαδειακός αναζητά δεξί μπακ. Ο 31χρονος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου και ενδέχεται να επαναπατριστεί για χάρη των Βοιωτών.
*Παύλος Μητρόπουλος: Ο Ζεζίνιο δείχνει στον «αέρα» και ο Λεβαδειακός αναζητά λύσεις για τον άξονα. Ο 27χρονος με 120 ματς και 4 γκολ στη μεγάλη κατηγορία με Ολυμπιακό Βόλου, Παναιτωλικό, ΑΕΚ και Πανιώνιο «παίζει» αρκετά.
*Γιάννης Ζαραδούκας: Από την στιγμή που ο Μιλιάζες δεν είναι δεδομένο πώς θα συνεχίσει, στην Λιβαδειά θα εξετάσουν αριστερά μπακ. Ο 32χρονος που ήταν πέρσι στην Κέρκυρα και έχει συνολικά 102 εμφανίσεις στη μεγάλη κατηγορία, προβάλει ως μία εξαιρετική περίπτωση.
Οι πέντε παραπάνω ενδέχεται να γίνουν συμπαίκτες στον Λεβαδειακό της νέας σεζόν.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα