Τραυματίας ο Σισέ, για στόπερ ο Ρομαό

Τραυματίας ο Σισέ, για στόπερ ο Ρομαό

Δημήτρης Τομαράς
Τραυματίας ο Σισέ, για στόπερ ο Ρομαό

bet365

Ο Σισέ έχει ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο και ο Χάσι ετοιμάζει για στόπερ τον Ρομαό για τον φιλικό με την Άλκμααρ την Τετάρτη επί ολλανδικού εδάφους.
Ο Παπέ Αμπού Σισέ, δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της προπόνησης της Δευτέρας, εξαιτίας ενοχλήσεων στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο. Ο 21 ετών Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός θα προφυλαχθεί από το επόμενο (κεκλεισμένων των Θυρών) φιλικό παιχνίδι με την Άλκμααρ που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στην Ολλανδία. Η απουσία του τραυματία Σισέ ώθησε τον Χάσι να δοκιμάσει ως στόπερ σε ασκήσεις τον Ρομαό. Τον έβαλε μαζί με Ρέτσο και ενώ τσέκαρε και τους Μποτία - Νικολάου.
Για το κέντρο είχε τους Ζντιέλαρ και Ταχτσίδη μαζί αλλά και τους Σιώπη και Οφόε. Όπως όλα δείχνουν στο ματς αυτό ο Χάσι θα θέλει να δει κυρίως τους Οφόε, Καρσελά και Εμενίκε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα