Νέες σκέψεις από Κριστιάνο μετά την «ασπίδα» Πέρεθ

Νέες σκέψεις από Κριστιάνο μετά την «ασπίδα» Πέρεθ

Κώστας Ζάλιαρης
Νέες σκέψεις από Κριστιάνο μετά την «ασπίδα» Πέρεθ

bet365

Ευχάριστα ήχησε στ' αυτιά του Κριστιάνο Ρονάλντο η ενημέρωση που είχε για όσα είπε για εκείνον ο Φλορεντίνο Πέρεθ σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, με αποτέλεσμα ο Πορτογάλος να... κάνει πλέον νέες, πιο χαλαρές σκέψεις για το μέλλον του.

Παίξε νόμιμα στην Vistabet με επιστροφή στοιχήματος στο Ρωσία – Πορτογαλία, αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Σύμφωνα με την «AS», ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έμαθε την Τρίτη για τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει αργά το προηγούμενο βράδυ ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στο μέρος που έχει καταλύσει η αποστολή της εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας στη Ρωσία για το φετινό Confederations Cup, έγιναν αρκετές συζητήσεις επί του θέματος, αφού η ενημέρωση για τα λεγόμενα του Πέρεθ έγινε παρουσία αρκετών...

Όπως τονίζει η «AS», ο Ρονάλντο δήλωνε ευχαριστημένος από την... ασπίδα που ύψωσε ο πρόεδρος της «βασίλισσας» και κυρίως για το γεγονός πως αναφερόμενος σ' εκείνον, είπε: «Είναι κομμάτι της ιστορίας της Ρεάλ κι όχι ένας άνθρωπος που κυνηγάει τα λεφτά ή θέλει να κάνει κακό σε κάποιον άλλο».

Ο Κριστιάνο, ναι μεν θα ήθελε πολύ νωρίτερα μια τέτοια τοποθέτηση, όμως προς το παρόν, ακόμα κι αυτή του κάνει καλό, αφού πλέον δείχνουν να... χαλαρώνουν οι τάσεις φυγής του...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα