Η... μάχη Ολυμπιακού - Φενέρ για Οφόε

Gazzetta team
Η... μάχη Ολυμπιακού - Φενέρ για Οφόε

bet365

Η Λέγκια επιβεβαίωσε για επίσημη κρούση της Φενέρ για Οφόε και στην Πολωνία μιλούν για... μάχη της με Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες είχαν προσπαθήσει και το 2014 να κλείσουν τον παίκτη!

Εκπρόσωποι της διοίκησης της Λέγκια επιβεβαίωσαν στα πολωνικά ΜΜΕ ότι υπάρχει κρούση από την Φενέρ. Οι Πολωνοί κάνουν λόγο για... μάχη Τούρκων με Ολυμπιακό για τον παίκτη.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο Χάσι θέλει πολύ τον Οφόε και φαίνεται πως υπάρχει εκτίμηση και από την πλευρά του παίκτη προς τον Κοσοβάρο τεχνικό. Ο Ολυμπιακός πάντως έχει παρελθόν με τον συγκεκριμένο παίκτη, έχοντας προσπαθήσει να τον κλείσει το 2014. Ο 28χρονος διεθνής Βέλγος μεσοεπιθετικός έχει έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου με τους Πολωνούς που επιδιώκουν να τον πουλήσουν όσο πιο ακριβά γίνεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα