ΠΑΟΚ: «Πρώτη» στις 22/6 χωρίς διεθνείς

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» στις 22/6 χωρίς διεθνείς

ΠΑΟΚ: «Πρώτη» στις 22/6 χωρίς διεθνείς

bet365

Ο Σάσα Στανόγεβιτς σε συνεργασία με τον Λούμπος Μίχελ διαμόρφωσαν το τελικό πρόγραμμα του πρώτου σταδίου της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

Όπως ενημέρωσε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ «η πρώτη (κλειστή για κόσμο και ΜΜΕ) συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου, στις 19:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Το πρωί της ίδιας μέρας οι παίκτες του Δικεφάλου θα ξεκινήσουν την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων χωρισμένοι σε γκρουπ».

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Όπως είναι γνωστό από την πρώτη συγκέντρωση θ’ απουσιάζουν οι διεθνείς (Δεληγιαννίδης, Κουλούρης, Κάτσε, Τσίμιροτ, Πρίγιοβιτς, Σάχοφ, Ουάρντα) που θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμα στις 27.06, αλλά και οι Μάτος, Ενρίκε οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει άδεια να επιστρέψουν από τη Βραζιλία στις 24.06.

Ολόκληρο το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, όπου η ομάδα του ΠΑΟΚ θα παραμείνει και θα προπονείται (στη Νέα Μεσημβρί) ως τις 02.06 οπότε αναχωρεί για το Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα