ΠΑΟΚ και Ιβιτς: Ετσι φτάσαμε στο βελούδινο διαζύγιο

ΠΑΟΚ και Ιβιτς: Ετσι φτάσαμε στο βελούδινο διαζύγιο

ΠΑΟΚ και Ιβιτς: Ετσι φτάσαμε στο βελούδινο διαζύγιο

bet365

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Βλάνταν Ιβιτς χωρίζουν οριστικά, με έναν πολιτισμένο τρόπο στο τέλος, όπως επιθυμούσαν και οι δύο πλευρές, προτάσσοντας το συμφέρον της ομάδας και μόνο...

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Βοσνία – Ελλάδα, αν ο Φορτούνης σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+)

Πολλοί περίμεναν, μετά και από την επαφή το απόγευμα της Πέμπτης (8/6) με τον Ιβάν Σαββίδη, ότι κάτι θα άλλαζε ως προς τη διαφαινόμενη λύση της συνεργασίας. Αποδείχθηκε ότι το περιεχόμενο της κουβέντας δεν αφορούσε πιθανή παραμονή του Ιβτς, αλλά περιορίστηκε αποκλειστικά και μόνο στην ανάλυση της κατάστασης, το πως οι δύο πλευρές έφτασαν στο οριστικό διαζύγιο αναγνωρίζοντας ότι ο αποχαιρετισμός έπρεπε να γίνει, όπως και θα γίνει, με πολιτισμένο τρόπο.

Ο Σέρβος τεχνικός είχε αποφασίσει, εδώ και καιρό, να διακόψει τη συνεργασία του με τον ΠΑΟΚ, χωρίς κάτι να μπορεί να αλλάξει την κατάσταση, όσες προσπάθειες έκανε από την πλευρά του ο Λούμπος Μίχελ.

Ο Ιβάν Σαββίδης, λειτουργώντας με γνώμονα το συμφέρον της ομάδας, ήθελε το διαζύγιο να βγει χωρίς να δημιουργήσει την παραμικρή αναστάτωση στην ομάδα και στον οργανισμό της για αυτό και επιδίωξε αυτήν την επαφή με τον Ίβιτς.

Άλλωστε ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ ότι κι εκείνος που ένιωθε το τέλος της συνεργασίας αναγκαίο, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα των πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό.

Το ζητούμενο, από δω και πέρα, για τον ΠΑΟΚ είναι να μπορέσει, το συντομότερο δυνατό, να βρει τον επόμενο προπονητή, που θα βάλει τις βάσεις για τη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία πρέπει να έχει υψηλούς στόχους μέσα στη νέα περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα