Ξανά στο προσκήνιο ο Μπόικο για ΠΑΟΚ

Ξανά στο προσκήνιο ο Μπόικο για ΠΑΟΚ

Ξανά στο προσκήνιο ο Μπόικο για ΠΑΟΚ

bet365

Το όνομα του Ουκρανού τερματοφύλακα επανήλθε στο προσκήνιο, με νέα δημοσιεύματα σε Τουρκία και Ουκρανία, αναφορικά με το μέλλον του. Πως εμπλέκεται ο ΠΑΟΚ.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Σουηδία – Γαλλία, αν ο Γκριεζμάν σκοράρει το πρώτο γκολ στο ματς (21+).

Στην Τουρκία σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Μπεσίκτας περιμένει πρόταση για την αγορά του Ντένις Μπόικο, το όνομα του οποίου απασχόλησε έντονα τον ΠΑΟΚ το περασμένο καλοκαίρι.

Με δεδομένο ότι ο Λούμπος Μίχελ αναζητά σίγουρα τερματοφύλακα, αλλά και λόγω των σχέσεων που έχει αναπτύξει με την πλευρά του Μπόικο, οι Τούρκοι αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ θα καταθέσει τις επόμενες ημέρες πρόταση στη Μπεσίκτας για την απόκτηση του 29χρονου Ουκρανού τερματοφύλακα.

Την ίδια ώρα στην Ουκρανία το όνομα του διεθνή πορτιέρο ακούγεται για την Ντιναμό Κιέβου, αλλά όπως τονίζεται στα ρεπορτάζ η ουκρανική ομάδα θα πρέπει να περιμένει να ξεκαθαρίσει το θέμα της πιθανής αγοράς (μπορεί και δανεισμός) του Μπόικο από τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα