Η παρουσίαση του Χάσι μέσα από 11 κλικ (pics)

Η παρουσίαση του Χάσι μέσα από 11 κλικ (pics)

Gazzetta team
Η παρουσίαση του Χάσι μέσα από 11 κλικ (pics)

bet365

Φυσικά το πρόσωπο που ξεχώρισε ήταν ο Μπέσνικ Χάσι αλλά στην παρουσίαση του Αλβανού τεχνικού έδωσαν το παρών και οι Ντάρκο, Ουσίγιος, Μοντέστο.

Είναι μια μεταβατική χρονιά για τον Ολυμπιακό. Με πολλά νέα πρόσωπα και σίγουρα μεγαλύτερες προκλήσεις. Και το μεσημέρι της Πέμπτης παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου ο νέος τεχνικός Μπέσνικ Χάσι. Ομως δεν ήταν μόνο αυτός. Μαζί τους παρουσιάστηκε και ο νέος αθλητικός διευθυντής, Αρμάντο Μάριο Ουσίγιος.

Στο πάνελ ήταν φυσικά και ο Γιάννης Βρέντζος ο οποίος αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά ζητήματα του συλλόγου αλλά και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς με τον Ολυμπιακό να κάνει γνωστό τον νέο του ρόλο στην ομάδα αλλά φυσικά και ο Φρανσουά Μοντέστο. Δεν θα μπορούσε να λείπει και η μεταφράστρια του συλλόγου, Μαρίνα Τσάλη.

Όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση στα γραφεία του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας μέσα από 11 κλικ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα