Δικαίωση για Ηρακλή από το Διαιτητικό

Δικαίωση για Ηρακλή από το Διαιτητικό

bet365

Όσο... ζει, ελπίζει σε παραμονή! Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ αποφάσισε να δικαιώσει τον Ηρακλή στην υπόθεση Πορτουλίδη δίνοντάς του έτσι πιθανότητες σωτηρίας.
Οι φίλοι του Ηρακλή μετά από πολλές ημέρες... μαυρίλας και άσχημων μαντάτων μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες. Σε ένα... θαύμα! Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ με ομόφωνη απόφασή του δικαίωσε τον Γηραιό για την υπόθεση του Νίκου Πουρτουλίδη.
Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ με ομόφωνη απόφασή του υποστήριξε πως ο Γηραιός έχει το δίκιο με το μέρος του. Επρόκειτο για μία επιτροπή από επτά άτομα. Το ίδιο Δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την ένσταση αναρμοδιότητας από τον Λεβαδειακό. Από την Λίγκα προς το παρόν δεν προκύπτει κάποια επίσημη ή ανεπίσημη αντίδραση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟΥ:
Το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την σημερινή του συνεδρίαση, Τρίτη 6/6/2017, με την υπ'αριθμόν 63/2017 απόφασή του, έκανε δεκτή την προσφυγή της ΠΑΕ Ηρακλής και ακύρωσε την από 24/5/2017 απόφαση του Δ.Σ. της Super League αναφορικά με την αφαίρεση από την προσφεύγουσα τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 σε εκτέλεση της υπ΄ αριθμόν 2/2017 απόφασης του Δ.Δ.Π.ΕΠΟ και σε ανάκληση προγενέστερης αποφάσεώς του της 31/1/2017 (περί επιστροφής στην ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ τριών βαθμών).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα