Αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή, μένει Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός! (vids)

Αφαίρεση βαθμών στον Ηρακλή, μένει Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός! (vids)

bet365

Αποφασίστηκε στο Δ.Σ. της Λίγκας η αφαίρεση τριών βαθμών του Ηρακλή για την υπόθεση Πορτουλίδη. Παραμένει στην Σούπερ Λίγκα ο Λεβαδειακός!

Στην Football League υποβιβάζεται ο Ηρακλής μετά την απόφαση του Δ.Σ της Super League να αφαιρεθούν τρεις βαθμοί από τον Γηραιό. Η απόφαση πάρθηκε με ψήφους 9-2 (κατά Ηρακλής και Ατρόμητος), ενώ υπήρχαν 3 «λευκά» από Ξάνθη, Παναιτωλικό και ΕΠΟ, και τρεις απόντες (ΑΕΚ, Βέροια, Πλατανιάς).

Παπαθανασάκης: Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν είναι σωστά

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης αμέσως μετά την γνωστοποίηση της απόφασης του υποβιβασμού του Ηρακλή τόνισε: «Αυτά που γίνονται στην Ελλάδα δεν είναι σωστά. Θα παλέψουμε στα δικαστήρια και μαζί με τον κόσμο μας για να μείνουμε στην κατηγορία. Ο Ηρακλής πάλεψε μέσα στο γήπεδο και κέρδισε εκεί. Κάποια ματς ήταν περίεργα αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά».

H απόφαση της Λίγκας:
Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε κατά πλειοψηφία (9 υπέρ, 2 κατά, 3 λευκά) την αφαίρεση από την Π.Α.Ε. Α.Ε.Π. ΗΡΑΚΛΗΣ τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2016-17, σε εκτέλεση της υπ’ αριθμ. 2/2017 απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου της Ε.Π.Ο. και σε ανάκληση προηγούμενης απόφασης της Super League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα