Προπονητή... μεγάλο όνομα ο Ολυμπιακός

Προπονητή... μεγάλο όνομα ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Προπονητή... μεγάλο όνομα ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιστρέφει από την Αγγλία με τον ίδιο να ζητάει από τους συνεργάτες του προπονητή από το πάνω ράφι για τον Ολυμπιακό.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την ολοκλήρωση του deal για την απόκτηση των μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ, επιστρέφει στην Ελλάδα και σε επικοινωνία που είχε με τους συνεργάτες του στον Ολυμπιακό ζήτησε ο νέος προπονητής να είναι μεγάλο όνομα.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών να είναι από το πάνω ράφι ο οποίος θα πρέπει να δημιουργήσει μια ομάδα που θα σαρώσει τους τίτλους στην Ελλάδα και θα μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Μπουντεσλίγκα, Αμβούργο - Βόλφσμπουργκ, ώρα 16:30. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην λίστα με τους υποψήφιους προπονητές υπάρχουν αρκετά ονόματα έκπληξη και η επόμενη εβδομάδα θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμη για το θέμα αυτό, αφού σύντομα ξεκινάει η νέα σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα