Το σκέφτεται σοβαρά ο Εσκριμπά...

Το σκέφτεται σοβαρά ο Εσκριμπά...

gazzetta default image fallback

bet365

Από την Ισπανία προκύπτει πως ο Εσκριμπά έχει μιλήσει με Βαλβέρδε και Μίτσελ και ότι σκέφτεται σοβαρά και... ζεστά την προοπτική του Ολυμπιακού.

Από χθες έχει διαρρεύσει από την Ισπανία ότι υπάρχουν διαπραγματεύσεις και με τον Εσκριμπά από την πλευρά του Ολυμπιακού. Μία ημέρα μετά πάλι βάσει ισπανικών πηγών και αναφορών ο Εσκριμπά φαίνεται να σκέφτεται ιδιαίτερα σοβαρά το θέμα Ολυμπιακός, δίχως να προκύπτει όμως τελική απόφαση από μέρους του. Φέρεται μάλιστα να έχει ήδη μιλήσει με Βαλβέρδε και Μίτσελ για τους Πειραιώτες.

TO WHO IS WHO ΤΟΥ ΕΣΚΡΙΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟ... ΚΥΝΗΓΙ ΔΥΟ ΕΤΩΝ

Στα 52 του χρόνια ο Φρανσίσκο Εσκριμπά Σεγκούρα ή Φραν Εσκριμπά είναι ένας τεχνικός που αρέσει εδώ και χρόνια στο Λιμάνι. Για την ακρίβεια από το 2014 οπότε και άρχισε να... κυνηγά την υπόθεσή του. Είναι λάτρης του 4-4-2 με παραλλαγές και το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βιγιαρεάλ εκπνέει φέτος το καλοκαίρι. Προηγουμένως έχει δουλέψει σε Χετάφε, Έλτσε και ακόμα και σε Ατλέτικο Μαδρίτης ως βοηθός και και στην Πορτογαλία ως βοηθός στην Μπενφίκα. Ήταν ένας εκ των στενών συνεργατών του Κίκε Φλόρες, ενός άλλου τεχνικού που κοίταζε και τσέκαρε κατά καιρούς ο Ολυμπιακός.
Η ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΚΑΛΤΙΕ...
Από τις περιπτώσεις προπονητών που είτε τσεκάρει είτε μιλάει ο Ολυμπιακός ο Εσκριμπά με τον Γκαλτιέ είναι οι πιο προσιτές οικονομικά υποθέσεις. Ο Εσκριμπά ως κασέ δεν ξεπερνάει τις 700 με 750.000 ευρώ και ο Γκαλτιέ δεν υπερβαίνει τις 600.000 ευρώ. Υπάρχουν και... αλμυρές περιπτώσεις όπως του Πελεγκρίνο που παίρνει πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα