Έβερτον - Τσέλσι 0-3

Έβερτον - Τσέλσι 0-3

bet365

Η Τσέλσι του Κόντε έκανε περίπατο στο Goodison Park, διέλυσε 3-0 την Εβερτον και βρίσκεται μια ανάσα από την κούπα! Στο +7 από την Τότεναμ με ματς περισσότερο.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ποιος να τη σταματήσει... Η Τσέλσι πέρασε αέρας από το Goodison Park, επικράτησε 3-0 της Εβερτον και πριν το ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου βρίσκεται στο +7 από την Τότεναμ. Οι Μπλε έκαναν ένα απίθανο β' μέρος, δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στα Ζαχαρωτά και τέσσερις στροφές πριν το τέλος δεν δείχνουν πως μπορούν να... αυτοκτονήσουν. Ειδικότερα, οι Λονδρέζοι υποδέχονται Μίντλεσμπρο, Γουότφορντ και Σάντερλαντ, ενώ παίζουν εκτός με τη Γουέστ Μπρομ.

Ενα πολύ καλό α΄ μέρος, με ρυθμό, φάσεις, αλλά χωρίς γκολ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 2ο λεπτό έχασαν τεράστια ευκαιρία να σκοράρουν. Διαγώνιο του Κάλβερτ στο δοκάρι, ενώ ο Κέιχιλ είχε σωτήρια τοποθέτηση στην προβολή του Λουκάκου! Η απάντηση των Μπλε ήταν άμεση και στο 11ο λεπτό ο Αζάρ βρέθηκε ανάσα από το γκολ, αλλά... κατάφερε να αστοχήσει! Οι Μπλε πατούσαν καλύτερα στο ματς, ήταν πιο κινητικοί και στο 22' ο Μάτιτς θα μπορούσε να πετύχει το γκολ της χρονιάς. Ο Σέρβος πέρασε πέντε παίκτες, αλλά το σουτ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Στεκέλενμπουργκ. Ο Λουκάκου στο 23' είχε μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις άουτ. Μπορεί ο Βέλγος να είναι... οn fire, αλλά σε κανένα ματς κόντρα στην Τσέλσι δε βρήκε δίχτυα!

Το παιχνίδι είχε ακόμα μια μεγάλη φάση στο α' μέρος, με τον Κόντε να μην μπορεί να πιστέψει τι έχασε ο Κόστα, αφού ο Ισπανός έκανε άψογο κοντρόλ, αλλά πραγματοποίησε το χειρότερο τελείωμα... Οι Λονδρέζοι μπήκαν πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 52' άγγιξαν το γκολ. Εξυπνη εκτέλεση του Αζάρ, τακούνι του Μάτιτς, δε μπόρεσε όμως να σκοράρει ο Μόουζες! Στο 65' ήρθε η λύτρωση για τους Μπλε! Ωραία κίνηση από τον Πέδρο και με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 1-0. Ηταν το 8ο γκολ για τον Ισπανό, ο οποίος πραγματοποιεί τη δεύτερη πιο παραγωγική του σεζόν (2013/14 -(15 γκολ με Μπαρτσελόνα). Κονέ και Μιραλάς μπήκαν στο ματς για να αλλάξουν τη ροή, ωστόσο όλα τελείωσαν για τους γηπεδούχους στο 79'. O Κέχιλ με τυχερή προβολή πέτυχε το 2-0, ενώ έγινε ο πρώτος σκόρερ από αμυντικούς με έξι γκολ στην PL! Στο 86' μπήκε το κερασάκι στην τούρτα. Ο Φάμπρεγας έκανε τη σέντρα και ο Γουίλιαν με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το 3-0. Παράλληλα, ήταν το πρώτο clean sheet για την Τσέλσι στην Premier League από τον Γενάρη και το ματς με τη Χαλ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα