Σε πρώτο πλάνο ΑΕΚ και... προγραμματισμός!

Δημήτρης Τομαράς
Σε πρώτο πλάνο ΑΕΚ και... προγραμματισμός!

bet365

Στον Ολυμπιακό ήδη σκέφτονται τη ρεβάνς Κυπέλλου με ΑΕΚ και ενώ... τρέχει παράλληλα ο προγραμματισμός με το θέμα του προπονητή να είναι προχωρημένο. Δυνατό... χαρτί ξανά ο Γκαρντ.
Ο Λεμονής έχει ήδη έτοιμα τα πλάνα του για τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο Κύπελλο. Ουσιαστικά... ψάχνεται για δύο με τρεις το πολύ θέσεις. Ο κίπερ Καπίνο διατηρείται και το ίδιο στα δύο άκρα της άμυνας οι Φιγκέϊρας και Ντε Λα Μπέγια. Ο Ρέτσος ο ένας στόπερ και ο Μποτία ο άλλος με δεδομένο τον τραυματισμό Ντα Κόστα. Για το κέντρο ο Ρομαό με έναν εκ των Καμπιάσο - Μάρτινς, δεκάρι ο Φορτούνης, στο ένα άκρο ο Μάριν και στο άλλο εφόσον ο Σεμπά τιμωρηθεί από την Πειθαρχική της ΕΠΟ ο Ανδρούτσος. Φαβορί για φορ ο Ανσαριφάρντ.
Κατά τα άλλα όμως στον Ολυμπιακό... τρέχει και ο προγραμματισμός της ομάδας, ώστε μέχρι τις 10 Μαϊου να ανακοινώσει προπονητή αλλά και κάποιες προσθήκες εάν είναι εφικτό. Η Γαλλία και περιπτώσεις σαν του Γκαρντ (σ.σ. που συνεχίζει να είναι ένα δυνατό... χαρτί και είχε συμφωνήσει σε όλα τον Μάρτιο αλλά τον... τρέναρε η συγκεκριμένη χρονική περίοδος) παραμένουν για τα καλά σε πρώτο πλάνο, όπως και η Ισπανία. Αυτό που αφήνεται να εννοηθεί είναι πως εκλεκτός για τον πάγκο έχει σχεδόν βρεθεί και ο Ολυμπιακός το έχει προχωρήσει τόσο το θέμα ώστε να είναι το συντομότερο δυνατόν έτοιμος για επισημοποιήσεις και... deals. Επίσης είναι δεδομένο πως ήδη η διοίκηση... χτενίζει αγορές για παίκτες όπως των Γαλλίας, Ιβηρικής, Αγγλίας και Ολλανδίας. Πέραν των... κλεισμένων περιπτώσεων όπως των Ρισβάνη και Σιώπη ο Ολυμπιακός έχουμε γράψει ξανά για τι θέσεις κοιτάζει. Είναι για έναν ή δύο στόπερ, για αριστερό μπακ ή και για δεξιό, για δύο ή και παραπάνω παίκτες στον άξονα, έναν επιτελικό, έναν ή δύο εξτρέμ και έναν ή δύο φορ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα