Με τον Μπεργκ κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Με τον Μπεργκ κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

bet365

Στην αποστολή των «πρασίνων» για το ματς με τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο συμπεριλήφθηκε ο Μάρκους Μπεργκ. Στον αντίποδα εκτός έμειναν οι τραυματίες Στιλ, Τελάντερ και οι τιμωρημένοι Ρέις, Μολέδο, Βιγιαφάνιες και Λέτο.

Με τον Μάρκους Μπεργκ στη σύνθεσή του θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική. Ο Σουηδός ξεπέρασε το πρόβλημα με τις στομαχικές διαταραχές και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Στον αντίποδα εκτός έμεινε την τελευταία στιγμή ο Λουκ Στιλ, με τον Άγγλο τερματοφύλακα να αποχωρεί από την προπόνηση με κάκωση στο δάχτυλο του δεξιού χεριού, ενώ εκτός λόγω τραυματισμού έχει μείνει και ο Τελάντερ.

Οι παραπάνω δεν θα είναι οι μοναδικές απουσίες για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς θα λείψουν και οι τιμωρημένοι Μολέδο, Ρέις, Λέτο και Βιγιαφάνιες, αλλά και ο Ρινάλντι που ωστόσο έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Αναλυτικά την αποστολή του Παναθηναϊκού για το ματς με τον Ατρόμητο αποτελούν οι: Ο. Βλαχοδήμος, Κοτσόλης, Κουλιμπαλί, Μέστο, Μαρινάκης, Χουλτ, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λουντ, Στάικος, Μπουμάλ, Π. Βλαχοδήμος, Εμποκού, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Μολίνς, Χατζηγιοβάνης, Πίσπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα