Λέστερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

Γιώργος Καραμάνος
Λέστερ – Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1

bet365

Οι Αλεπόύδες το πάλεψαν όσο δεν πήγαινε, αλλά οι Ροχιμπλάνκος βρήκαν το γκολ στην Αγγλία, πήραν το 1-1 και με συνολικό σκορ 2-1 πέρασαν στα ημιτελικά για τρίτη φορά στην τετραετία.

Ηταν συγκλονιστική η προσπάθεια της Λέστερ. Ειδικά στο β' μέρος πίεσε όσο δεν γινόταν την Ατλέτικο, αλλά ήταν τεράστιο το επίτευγμα και δεν μπορούσε να το καταφέρει. Οχι από τη στιγμή που δέχτηκε πρώτη γκολ και έπρεπε να βάλει τρία στην κορυφαία ανασταλτικά ομάδα του κόσμου. Ενα το βρήκε, ισοφάρισε και αποκλείστηκε με 1-1 (2-1 συνολικό σκορ) και κάτι παραπάνω από ψηλά το κεφάλι. Και απέμειναν οι Μαδριλένοι να πανηγυρίζουν. Επειδή είναι και πάλι εκεί. Για τρίτη φορά σε τέσσερα χρόνια και για έκτη στην ιστορία τους οι περσινοί φιναλίστ προκρίθηκαν στα ημιτελικά.

Οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Φιλίπε Λουίς να κάνει την τέλεια σέντρα (26') και τον Σαούλ την τέλεια κεφαλιά και έτσι άνοιξαν το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Η Λέστερ είχε την μπάλα, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Η Ατλέτικο πλέον έκανε το αγαπημένο της παιχνίδι: να περιμένει. Η εισοδος του πιτσιρικά Τσίλγουελ στην επανάληψη άλλαξε εντελώς την εικόνα του αγώνα και ανέβασε τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Από εκείνον ξεκίνησε και το 1-1. Σούταρε, η μπάλα έφτασε στον Βάρντι, που με τη σειρά του σούταρε ψηλά δυνατά και ισοφάρισε. Από εκεί και μέχρι το φινάλε οι γηπεδούχοι τα έδωσαν όλα και δεν επέτρεψαν στους Ροχιμπλάνκος να πάρουν ανάσα. Γκολ όμως δεν μπορούσαν να βρουν, ούτε την κλασική ευκαιρία. Και συνέβη το μοιραίο: αποκλείστηκαν για τρίτη φορά από την ίδια αντίπαλο στις τέσσερις φορές που έχουν παίξει στην Ευρώπη.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Λέστερ (Κρεγκ Σέξπιρ): Σμάιχελ, Μπεναλουάν (46' Τσίλγουελ), Μόργκαν (84' Αμάρτεϊ), Φουχς, Σίμπσον, Ν'Ντιντί, Ντρίνκγουοτερ, Μαχρέζ, Ολμπράιτον, Οκαζάκι (46' Ουγιόα), Βάρντι

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Σάβιτς, Γκοδίν, Χουανφράν (56' Λούκας), Φιλίπε Λουίς (74' Κορέα), Γκάμπι, Χιμένες, Σαούλ, Κόκε, Καράσκο (69' Τόρες), Γκριεζμάν.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα