Ιντζόγλου στο gazzetta.gr: «Είμαστε μόνοι μας, ελπίζουμε στο θαύμα»

Ιντζόγλου στο gazzetta.gr: «Είμαστε μόνοι μας, ελπίζουμε στο θαύμα»

Ιντζόγλου στο gazzetta.gr: «Είμαστε μόνοι μας, ελπίζουμε στο θαύμα»

bet365

O αρχηγός του Ηρακλή, Λευτέρης Ιντζόγλου, ξεσπά μέσω του gazzetta.gr για την τραγική οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες, ελπίζοντας στο θαύμα που θα αποτρέψει το να μην κατέβουν στα δύο εναπομείναντα ματς της κανονικής διάρκειας της Super League.

Οι παίκτες του Ηρακλή κατεβαίνουν σε αποχή , διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους, μιας και δεν έχουν χρήματα ούτε για το ενοίκιό τους. Ο αρχηγός της ομάδας Λευτέρης Ιντζόγλου, πνιγμένος μέσα σε ένα κύμα αβεβαιότητας και απογοήτευσης, δηλώνει στο gazzetta.gr την αγωνία του για το μέλλον.

Μέσα από τα λόγια του, εύχεται να γίνει ένα θαύμα ώστε ο ιστορικός σύλλογος να βγάλει την χρονιά μαχόμενος ενός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Τσάμπιονς Λιγκ, Μπάγερν – Ρεάλ Μαδρίτης, ώρα 21:45. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

«Από την αρχή της σεζόν ξέραμε ότι θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Μας είχαν δοθεί οι εγγυήσεις, όμως, ότι τουλάχιστον ο μισθός και τα χρήματα για το ενοίκιο του σπιτιού μας θα δίνονται στην ώρα τους, ώστε να μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στην καθημερινότητά μας.

Δυστυχώς δεν έχει τηρηθεί τίποτα απ' αυτά και έτσι έχουμε οδηγηθεί εδώ. Να είμαστε μόνοι μας και να παλεύουμε για τη σωτηρία της ομάδας. Εμείς έχεις συγκεντρωθεί σ' αυτόν τον στόχο, να μην οδηγήσουμε την ομάδα στον υποβιβασμό μαθηματικά αλλά έχουμε φτάσει στα όριά μας», είπε αρχικά στο gazzetta.gr ο 30χρονος μέσος του «γηραιού» και συνέχισε:

«Όσοι παίκτες έχουν χρήματα από συμβόλαια προηγούμενων ετών είναι σε καλύτερη μοίρα αλλά στην ομάδα μας υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που παίρνουν χρήματα από γονείς και συγγενείς για να την... βγάλουν. Όλοι μας ψάχνουμε να δούμε πως θα πληρώσουμε τουλάχιστον το ενοίκιό μας».

Παρά τα όποια οικονομικά προβλήματα, εσείς οι παίκτες είστε εδώ και έχετε αποδείξει ότι αξίζετε την παραμονή σας.

«Έχουμε επικεντρωθεί, όπως είπα, στο να σώσουμε την ομάδα μέσα στο γήπεδο. Πηγαίνουμε να κάνουμε Πάσχα χωρίς λεφτά και ελπίζουμε με την επιστροφή μας στις υποχρεώσεις μας να έχουν βρεθεί κάποια χρήματα. Στην ουσία ελπίζουμε στο θαύμα».

Στην περίπτωση που δεν βρεθούν χρήματα, είστε αποφασισμένοι να μην κατεβείτε και στους αγώνες;

«Αυτό είναι νωρίς να το πούμε. Είμαστε σε οριακό σημείο, θα κάνουμε γιορτές χωρίς χρήματα αλλά το να μην κατέβουμε στους αγώνες είναι κάτι που δεν μπορούμε να το πούμε ακόμη. Θα δούμε τί θα γίνει, θα μιλήσουμε οι παίκτες μεταξύ μας και όλοι μαζί θα αποφασίσουμε πώς θα κινηθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα