Ο Ζίβκοβιτς βλέπει θετικά την προοπτική του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο Ζίβκοβιτς βλέπει θετικά την προοπτική του ΠΑΟΚ

bet365

Ο μάνατζερ του Ζίβκο Ζίβκοβιτς υποστήριξε ότι ο Σέρβος τερματοφύλακας της Ξάνθης βρίσκεται στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ, χωρίς να επιβεβαιώνονται από τον «Δικέφαλο» οι επαφές.

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Ούρος Γιακόβλεβιτς, αναφέρθηκε στο φημολογούμενο ενδιαφέρον, που έχει δείξει ο ΠΑΟΚ για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ενώ όπως τόνισε επιθυμία του πελάτη του είναι να αγωνιστεί σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95,5:

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Ζίβκοβιτς:

«Ναι υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ, έχουμε συζητήσει μαζί του, αλλά ακόμη είναι νωρίς. Ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται και τον θέλει. Έχουμε έναν μήνα μπροστά μας, υπάρχει και από αλλού ενδιαφέρον. Θα δούμε το επόμενο διάστημα τι θα γίνει».

Για τον Μπρκιτς και ποιος είναι καλύτερος από τους δύο:

«Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και ο Μπρκιτς. Έχει κι αυτός ικανότητες, όπως και ο Ζϊβκοβιτς. Έπαιξε στην Παρτιζάν, ήταν καλός και αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης. Με όλο τον σεβασμό στον Μπρκιτς, ο Ζίκοβιτς μπορεί να γίνει καλύτερος από αυτόν και έχει όλον τον χρόνο μπροστά του για να το πετύχει».

Νάπολι - Γιουβέντους με επιστροφή, αν ο Ιγουαϊν σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο ματς (21+).

Για το αν θέλει ο Ζίβκοβιτς να έρθει στον ΠΑΟΚ:

«Προέρχεται από την Παρτιζάν, έχει φορέσει τα ασπρόμαυρα. Θέλει με την ψυχή του να έρθει στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έδειξε το ενδιαφέρον του και μένει να δούμε τη συνέχεια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα