«Τελείωσε» τον Σο ο Μουρίνιο

«Τελείωσε» τον Σο ο Μουρίνιο

«Τελείωσε» τον Σο ο Μουρίνιο

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για τον αριστερό μπακ, Λουκ Σο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν μπορεί αν είναι καν στον πάγκο αφού βρίσκεται πολύ πίσω σε όλα σε σχέση με τους συμπάικτες του.

«Τι πρέπει να γίνει για να βρεθεί στον πάγκο ο Λουκ Σο» ήταν η ερώτηση του δημοσιογράφου και ο Ζοσέ ήταν σαν να πήρε μια πάσα που περίμενε. «Είναι δύσκολο να βρεθεί στον πάγκο» είπε και ύστερα από δεύτερη ερώτηση, δεν άφησε καμία απορία. «Γιατί δεν μπορώ να τον συγκρίνω, με τους Ασλεϊ Γιανγκ, Νταρμιάν, Μπλιντ. Δεν μπορώ να συγκρίνω τον τρόπο που προπονείται, το πόσο συγκεντρωμένος είναι, πόση φιλοδοξία έχει. Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με τους άλλους. Είναι πολύ πίσω». Σε εκείνο το σημείο ακούστηκε η άποψη «μα, είναι Αγγλος διεθνής». Ο Special One απάντησε. «Και ο Τζο Χαρτ είναι Αγγλος διεθνής, τώρα είναι δανεικός στην Ιταλία».

Ο Μουρίνιο έχει δείξει μέσα στα χρόνια ότι μπορεί να δημιουργεί κίντρα για τους παίκτες του και αυτές οι δηλώσεις δεν αποκλείεται να έχουν τέτοιο στόχο, όμως όπως και να 'χει, ο αμυντικός που αποκτήθηκε αντί 35 εκατ. ευρώ από την Σαουθάμπτον το 2014, έχει πολύ δρόμο και δουλειά μπροστά του.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα