Μαυροκουκουλάκης σε Αγραφιώτη: «Ετοιμάσου να... πεθάνεις» (vid)

Μαυροκουκουλάκης σε Αγραφιώτη: «Ετοιμάσου να... πεθάνεις» (vid)

bet365

Αλατοπίπερο στην γρήγορη διαδικασία της κλήρωσης πρόσθεσε ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος πριν ανοίξει το μπαλάκι έδειξε ξεκάθαρα ότι θέλει τον Ολυμπιακό στους «4». Η απάντηση του Αργύρη Λίβα.

Οπλισμένος με... χιούμορ έφτασε στα γραφείο της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Κωνσταντίνου εκπροσώπησαν τον Παναθηναϊκό στην κλήρωση των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Πριν την έναρξη της κλήρωσης συμφωνήθηκε να τραβήξει μπαλάκι για τον αντίπαλό του ο εκπρόσωπος της ομάδας που θα έβγαινε πρώτη από την κληρωτίδα.

Στην Ιταλία ο Παναθηναϊκός κέρδισε την Αρμάνι με διαφορά 14 πόντων 72:86. Με τι διαφορά θα κερδίσει εντός έδρας;

Ετσι, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης σηκώθηκε για να συνεχίσει τη διαδικασία και πριν ανοίξει το μπαλάκι απευθυνόμενος στον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Τάκη Αγραφιώτη είπε: «Ετοιμάσου να πεθάνεις», φυσικά αστειευόμενος. Πάντως, οι «πράσινοι» ήθελαν για αντίπαλό τους τον πρωταθλητή Ελλάδας, κάτι που δήλωσε κι αργότερα ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο Αγραφιώτης δεν έδωσε κάποια απάντηση, αλλά ο Αργύρης Λίβας που εκπροσωπούσε νομικά τους «ερυθρόλευκους» τού είπε: «Δεν χρειάζεται αυτό το σόου». Και εκεί τελείωσε το θέμα.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα