Βέρντερ Βρέμης - Λειψία 3-0

Gazzetta team
Βέρντερ Βρέμης - Λειψία 3-0

bet365

Η Λειψία έχασε με κατεβασμένα τα χέρια με 3-0 από την Βέρντερ, ο Μοντέστ έκανε χατ τρικ με την Χέρτα, η Βόλφσμπουργκ κέρδισε ξανά με τον Γκόμεζ, γκολ ο Σταφυλίδης.

Η Λειψία διανύει τη χειρότερή της περίοδο στη σεζόν. Και αυτό φαίνεται. Χωρίς τον Κεϊτά οι ταύροι έδειξαν σημάδια κατάρρευσης στη Βρέμη και ηττήθηκαν δίκαια με 3-0 από την Βέρντερ, που συνεχίζει να κάνει το ένα βήμα σωτηρίας μετά το άλλο. Οι γηπεδούχοι έκαναν μεστή εμφάνιση, ήταν πειθαρχημένοι, ήξεραν τι ήθελαν και πήραν το προβάδισμα με τον Γιουνούζοβιτς στο 34’.

Οι παίκτες του Χάζενχουτλ δεν είχαν ψυχολογία, κάτι που φάνηκε από τα κάκιστα τελειώματά τους και στο 59’ σε μία απλή κομπίνα η Βέρντερ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με υπέροχο πλασέ του Γκρίλιτς στην κίνηση! Οι πράσινοι έδωσαν χώρο, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν σε κάποιες περιπτώσεις, όμως από ουσία μηδέν και όταν το ματς στο τέλος άνοιξε και η Βέρντερ έβγαζε τη μία επικίνδυνη αντεπίθεση μετά την άλλη ήρθε και το 3-0 με τον Κάινς στο 90’ σε μία από αυτές!

Ακάθεκτη η Χόφενχαϊμ
Η πορεία της Χόφενχαϊμ για τα αστέρια συνεχίζεται, με τους blau να παίρνουν πολύ σημαντική νίκη επί της Λεβερκούζεν με 1-0. Το ματς ήταν πολύ ανοιχτό στο πρώτο μέρος, ο ρυθμός εξαιρετικός, οι ευκαιρίες χάθηκαν εκατέρωθεν και μέχρι το 23’ το ματς ήταν τρελό! Βάγκνερ (2’), Μπελαράμπι (5’, 22’), Ντεμπιρμπάι (6’), Μεχμέντι (13’) και Καμπλ (23’) δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, με τον ρυθμό στη συνέχεια φυσιολογικά να πέφτει. Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή, όμως έπρεπε να φτάσουμε στην επανάληψη, για να κυριαρχήσουν και να ανεβάσουν ξανά ταχύτητα. Το γκολ που άξιζαν ήρθε στο 62’ με δόση τύχης και τον Βάνγκερ να κάνει το 1-0, ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα του για έκτη φορά στη σεζόν! Η εικόνα δεν άλλαξε στη συνέχεια, με την καλύτερη ευκαιρία για την Λεβερκούζεν να χάνεται στις καθυστερήσεις με τον Τσιτσαρίτο και το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Μοντέστ στον κύβο
Ο Μοντέστ γράφει ιστορία για την Κολωνία και με χατ τρικ την οδήγησε στη νίκη με 4-2 επί της Χέρτα, για να βάλει ξανά τους τράγους στο κυνήγι της Ευρώπης. Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 6’ ο Οσάκο έκανε το 1-0. Οι παίκτες του Στέγκερ είχαν τα ηνία στη συνέχεια, κυριάρχησαν, όμως είδαν τον Ιμπίσεβιτς να φτάνει κοντά στο γκολ στο 32’, πριν ο Μοντέστ κάνει το 2-0 στο 35’! Ο Γάλλος χρειάστηκε άλλα 120 δευτερόλεπτα για να κάνει το 3-0 και να τελειώσει τα πάντα. Η επανάληψη ξεκίνησε με τον Ιμπίσεβιτς να μειώνει σε 3-1 στο 50’ με πέναλτι, όμως στο 63’ ο Μοντέστ ολοκλήρωσε το χατ τρικ του για το 4-1! Το μόνο που κατάφεραν οι Βερολινέζοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-2 με τον Μπρουκς στο 69’.

 

Το έσωσε ο Σταφυλίδης!
Στο Αουγκσμπουργκ-Φράιμπουργκ οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν με 11 Γερμανούς (!) το ματς αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση, τελικά, ήταν ένας Ελληνας. Ο λόγος για τον Κώστα Σταφυλίδη, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με κεφαλιά, για να γίνει έτσι ο πρώτος σκόρερ της Αουγκσμπουργκ φέτος με 4 και να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Βαθμός που κρίνεται δίκαιος και για τις δύο ομάδες, οι οποίες από ένα σημείο κι έπειτα έδειχναν ικανοποιημένες με την ισοπαλία. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο ματς και είχαν και δοκάρι στο 26' με τον Γκουβελέουβ αλλά η Φράιμπουργκ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Ντιντερλέχνερ στο 30' (0-1). Το προβάδισμα δεν κράτησε για πολύ, πάντως, αφού στο 38' ο Τάιγκλ σέντραρε από δεξιά και ο Σταφυλίσης με κεφαλιά έκανε το 1-1! Το ματς ήταν σχετικά καλό στο πρώτο 45λεπτο αλλά όχι και στην επανάληψη, με τις δύο ομάδες να ρίχνουν το ρυθμό και να μην ρισκάρουν τίποτα, με αποτέλεσμα να μοιραστούν τους βαθμούς. Οχι και το καλύτερο για την Αουγκσμπουργκ, η οποία είναι μόλις στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ξανά με Γκόμες η Βόλφσμπουργκ
Όσες φορές ο Γιόνκερ έχει βάλει τον Μάριο Γκόμες στην αρχική ενδεκάδα σε Μπάγερν και Βόλφσμπουργκ, ο Γερμανός επιθετικός τον έχει δικαιώσει. Ο Γκόμες ήταν ο μοναδικός σκόρερ των Λύκων στο ματς με την Ντάρμσταντ, πετυχαίνοντας το 12ο γκολ σε ισάριθμα ματς για τον νυν προπονητή του! Οι Lilien στάθηκαν αξιοπρεπέστατα, όμως ήταν και τυχεροί, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Ο Μπαζούρ αστόχησε ολομόναχος μπροστά στην εστία, όμως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους το ένστικτο του σκόρερ μίλησε και ο Γκόμες έκανε το 1-0. Η εικόνα άλλαξε στο ξεκίνημα της επανάληψης, όμως σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι άρχισαν να πιστεύουν ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Η σημαντικότερη ευκαιρία, όμως, χάθηκε στις καθυστερήσεις με τον Σαμ και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα