Ζιντάν: «Δεν νομίζω να θέλει κανείς τη Λέστερ...»

Κώστας Ζάλιαρης
Ζιντάν: «Δεν νομίζω να θέλει κανείς τη Λέστερ...»

bet365

Όσα πετυχαίνει η Λέστερ και η μοίρα που τη θέλει να φτάνει κάθε φορά στο... σχεδόν ακατόρθωτο, δείχνουν να έχουν φοβερίσει και τον Ζινεντίν Ζιντάν!

Μετά τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν που ξεκαθάρισε ότι δεν θα ήθελε ν' αντιμετωπίσει τις «αλεπούδες» στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο κόουτς της Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε πως ενδεχομένως ουδείς από τους προπονητές που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στους «8» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης, θα ήθελε να προετοιμάσει την ομάδα του για δύο αναμετρήσεις με τους Πρωταθλητές Αγγλίας.

Ρόμα - Λυών με επιστροφή, αν ο Τζέκο σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

«Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να έρθει αντιμέτωπος με τη Λέστερ αυτή τη στιγμή. Η αγγλική ομάδα πετυχαίνει συνέχεια ό,τι λέει ο κόσμος ότι δεν μπορεί να κάνει. Πέρυσι έλεγαν ότι κάποια στιγμή θα έπεφτε από την κορυφή της Πρέμιερ και κατάφερε να κρατηθεί εκεί.

Φέτος έλεγαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να περάσει τη Σεβίλλη και το έκανε κι αυτό. Η Λέστερ, με όποιον αντίπαλο κι αν κληρωθεί, θα είναι το αουτσάιντερ και αυτό τους αποφορτίζει από την πίεση. Παίζουν με πάθος και καρδιά. Δεν θα είναι εύκολο για κανέναν που θα κληρωθεί μαζί της».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα