Στο χειρουργείο ο Πρίγιοβιτς, σοκ για ΠΑΟΚ!

Στο χειρουργείο ο Πρίγιοβιτς, σοκ για ΠΑΟΚ!

Στο χειρουργείο ο Πρίγιοβιτς, σοκ για ΠΑΟΚ!

bet365

Άσχημα ήταν τα νέα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Αλεξάντερ Πρίγιοβιτς, μετά τον τραυματισμό του στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (15/3).

Ο Σερβοελβετός επιθετικός του ΠΑΟΚ, μετά τον τραυματισμό του στον ώμο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, που απλά επιβεβαίωσαν την πρώτη ιατρική εκτίμηση από το γιατρό της ομάδας, κ. Μανόλη Παπακώστα.

Ο Πρίγιοβιτς υπέστη κάταγμα αριστερής κλείδας και αμέσως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση προκειμένου να αντιμετωπιστεί ο σοβαρός τραυματισμός του. Το απόγευμα της Τετάρτης (15/3) μπήκε στο χειρουργείο προκειμένου να πραγματοποιηθεί άμεσα η επέμβαση από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανόλη Πακακώστα.

Σύμφωνα με τον γιατρό του ΠΑΟΚ ο μέσος όρος διάρκειας της αποκατάστασης παρόμοιων τραυματισμών υπολογίζεται στις έξι εβδομάδες, ωστόσο ο ακριβής προσδιορισμός της χρονικής απουσίας του Πρίγιοβιτς θα εκτιμηθεί τις προσεχείς μέρες, μετά το χειρουργείο. Πάντως όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι... μάχιμος στα ημιτελικά Κυπέλλου όπου έχει προκριθεί ο ΠΑΟΚ, ενώ πιθανότατα θα χάσει κι όλα τα ματς ως το φινάλε της κανονικής περιόδου της Λίγκας.

Στο πρώτο ματς μεταξύ Σίτι και Μονακό οι Φαλκάο και Αγουέρο σημείωσαν από δύο γκολ. Θα σκοράρουν ξανά;

Το «βαρύ» ιστορικό του «Πρίγιο»

Όπως, έχει αναφερθεί στο gazzetta.gr από την πρώτη στιγμή, το συγκεκριμένο πρόβλημα στην κλείδα δεν είναι τωρινό για τον 26χρονο επιθετικό. Το ιστορικό του χαρακτηρίζεται «βαρύ» καθώς φαίνεται να είναι ένα χρόνιο πρόβλημα. Κι αυτό κάνει ακόμη πιο έντονο τον προβληματισμό των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αναφορικά με το χρονικό διάστημα της αποθεραπείας του.

Ανάλογη ζημιά είχε υποστεί και τον περασμένο Δεκέμβριο όταν ακόμη αγωνιζόταν με τη φανέλα της Λέγκια Βαρσοβίας. Αυτή ήταν η βασική αιτία για την οποία είχε να αγωνιστεί από τις 8 Δεκεμβρίου μέχρι και να ενσωματωθεί στην ομάδα του ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είχαν πάρει στα χέρια τους τις ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες έδειχναν ότι είχε ξεπεράσει εκείνο το πρόβλημα στην κλείδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα