Ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ 1 εκατ. ευρώ στην ΑΕΛ

Gazzetta team
Ολοκληρώθηκε η ΑΜΚ 1 εκατ. ευρώ στην ΑΕΛ

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1 εκατ. ευρώ, ενώ πρόκειται να υπάρξει και νέα ΑΜΚ, ώστε να καλυφθούν οι ζημιές της φετινής χρήσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι σήμερα, με την υπ' αριθμ. 30670/14.3.17 ανακοίνωση του ΓΕΜΗ του υπουργείου Ανάπτυξης, γνωστοποιήθηκε η πιστοποίηση της καταβολής της τελευταίας αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της, κατά 405.000€.

Με την υπ' αριθμ. 93870/13.9.16 το ΓΕΜΗ είχε πιστοποιήσει την καταβολή της πρώτης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου κατά 235.000€.

Εξ' αυτών προκύπτει αθροιστικά η ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΑΕΛ από τα 360.000€ της εποχής Πλεξίδα, σε 1.000.000€.

Λέστερ - Σεβίλλη με επιστροφή, αν ο Βάρντι σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης.

Εξάλλου, η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι τις επόμενες μέρες θα οριστεί έκτακτη γενική συνέλευση, με μοναδικό θέμα την περαιτέρω αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, λόγω των ζημιών της τρέχουσας χρήσης, που οφείλονται στα πενιχρά έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα, διαφημίσεις και εισπράξεις αγώνων, καθώς και στο υπερβολικό τίμημα που καταβάλεται για την χρήση του AEL FC ARENA και οι οποίες πρέπει να καλυφθούν άμεσα.

SUPERLEAGUE NEWS FEED