Δημητρακόπουλος: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της»!

Δημητρακόπουλος: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της»!

Gazzetta team
Δημητρακόπουλος: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της»!

bet365

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εκπροσωπώντας την ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκάθαρισε πως θα γίνουν νομικές ενέργειες για την εν αγνοία χρήση του δικύκλου που βρέθηκε στα επεισόδια της Ποσειδώνος.

Ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εκ μέρους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δήλωσε σχετικά με την πληροφορία από το αστυνομικό ρεπορτάζ που θέλει δίκυκλο ιδιοκτησίας της «πράσινης» ΠΑΕ να έχει εγκαταληφθεί από κατηγορούμενο στην περιοχή όπου έγιναν επεισόδια το περασμένο Σάββατο στην Ποσειδώνος, τα εξής: «Ο Μ.Ν. που χρησιμοποιεί μηχανάκι ιδιοκτησίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς να ενημερώσει και χωρίς να λάβει την άδεια της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παραχώρησε τη χρήση του άνω δικύκλου για μία μέρα στον Γ.Μ., ο οποίος κατηγορήθηκε για συμμετοχή στα πρόσφατα επεισόδια στη Λεωφόρο Ποσειδώνος. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της για την εν αγνοία της χρήση του άνω δικύκλου».

Στα τελευταία τρία παιχνίδια η Λεβερκούζεν βρέθηκε πίσω στο ημίχρονο με 2:0 χάνοντας στο τέλος. Θα συμβεί το ίδιο με τη Βέρντερ;

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα