Τρομερός ο εκνευρισμός της πλευράς Μπέντο!

Τρομερός ο εκνευρισμός της πλευράς Μπέντο!

bet365

Τόσο ο Πάουλο Μπέντο όσο και ο ατζέντης του, Κάρλος Γκονσάλβες, έβγαλαν τρομερό εκνευρισμό μετά το... διαζύγιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Ίβηρας τεχνικός ήταν πολύ ενοχλημένος από την εξέλιξη που υπήρξε μετά την ήττα του Ολυμπιακού στην Τούμπα κι είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του από τον πάγκο των Πειραιωτών! Ο Πάουλο Μπέντο μάλιστα φέρεται να διέρρευσε σε ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος την δυσαρέσκειά για τις τελευταίες εξελίξεις καθώς δεν περίμενε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο μερικά 24ωρα μετά την ανοιχτή στήριξη του Βαγγέλη Μαρινάκη προς το πρόσωπό του. Ιδιαίτερα προβληματισμένος από τα όσα έγιναν τις τελευταίες ώρες παρουσιάζεται και ο μάνατζερ του Μπέντο.

Από την Πορτογαλία εκλαμβάνουν πως οι δηλώσεις του πρώην πλέον προπονητή του Ολυμπιακού, μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ έγιναν υπό καθεστώς έντονης ψυχολογικής πίεσης και ότι δεν άντεχε άλλο την κατάσταση αυτή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα