Όλα τα δεδομένα για Παρέδες

Όλα τα δεδομένα για Παρέδες

bet365

Το Gazzetta.gr παραθέτει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης του 29χρονου διεθνούς δεξιού μπακ, Χουάν Κάρλος Παρέδες. Τι λέει η πλευρά του παίκτη και τι ζήτησε ο Ολυμπιακός.
Όπως αναφέραμε και νωρίτερα από μεριάς του Ολυμπιακού στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση για το θέμα Παρέδες. Αυτό που είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες είναι πως ο Ολυμπιακός κοίταζε στην Αγγλία για δεξί μπακ, που θα μπορούσε και υπό προϋποθέσεις να είναι και στόπερ. Κυρίως όμως για δεξιό ακραίο. Αυτή ήταν η στόχευσή του. Οι Ιταλοί που έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας το θέμα επιμένουν πως ο Χουάν Κάρλος Παρέδες είναι σχεδόν κλεισμένος στο Λιμάνι. Με την εξής διαφοροποίηση: οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν δύο ημέρες περιθώριο διότι φαίνεται να περιμένουν και κάτι άλλο... μεταγραφικά. Ωστοσο από τις πληροφορίες που έχει αντλήσει το Gazzetta.gr είναι για να κλείσει άμεσα. Ο Παρέδες θεωρείται πάντως ξένο σώμα στην ομάδα της Γουότφορντ και το πλάνο είναι να φύγει με δανεισμό και να μπει οψιόν αγοράς. Από τον Νοέμβριο είχαν γίνει σχετικές συζητήσεις με τον παίκτη να είναι από τότε βέβαιος πως θα έβρισκε την επόμενη ευρωπαϊκή προοπτική που ήθελε παρά τον περιορισμένο του χρόνο στον εν λόγω σύλλογο.
ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ
Το Gazzetta.gr επικοινώνησε με την πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή για τις εξελίξεις. Οι εκπρόσωποι του Παρέδες δεν θέλησαν να κάνουν επίσημα κάποια δήλωση, ωστόσο επιβεβαίωσαν πως υπάρχουν επαφές σε πολύ προχωρημένο στάδιο και ότι ο άσος από το Εκουαδόρ μπορεί να κλείσει άμεσα στον Ολυμπιακό και να πιάσει Λιμάνι. Εκτιμάται πάντως ότι μπορεί να προκύψουν και νεότερα για τον παίκτη την Κυριακή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα