Ελευθερόπουλος: «Μπορεί να πάμε για έναν ακόμα παίκτη»

Δημήτρης Τομαράς
Ελευθερόπουλος: «Μπορεί να πάμε για έναν ακόμα παίκτη»

bet365

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος άφησε... παραθυράκι για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη στον Αστέρα Τρίπολης ενώ μίλησε και για το θετικό πρόσωπο των Αρκάδων με Ολυμπιακό.
Ο τεχνικός του Αστέρα είπε για:
Το 0-0 με Ολυμπιακό: Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα αντιμετωπίσαμε τον Ολυμπιακό, όπως και στο Καραϊσκακη ισότιμα. Εκεί χάσαμε τον βαθμό της ισοπαλίας στα τελευταία λεπτά του άγωνα και σήμερα νομίζω παρά την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου δημιουργήθηκαν αρκετές φάσεις εκατέρωθεν. Κατά τη γνώμη μου οι σημαντικότερες ήταν για την ομάδας μας. Έχει κάνει ο Αντόνιο αρκετές δύσκολες επεμβάσεις στο παιχνίδι, ειδικά στο φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς που σκάει μπροστά του η μπάλα. Αλλά από την άλλη και ο Λεάλι για πρώτη φορά δίνει βαθμό, κατά την άποψη μου στον Ολυμπιακό, με την εμφάνιση του.
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για τα παιδιά. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ρυθμό, συνεχίζουμε να κρατάμε την έδρα μας αήττητη από τη μέρα που έχω έρθει και είναι πολύ μεγάλο πράγμα. Συνεχίζουμε να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο και να βγάζουμε ενέργεια. Ο πρώτος γύρος έφτασε στο τέλος του, μετά από τέσσερις ήττες στην αρχή έχουμε με 19 βαθμούς και νομίζω πως είναι μια πορεία για μεγάλα πράγματα. Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι σε αντίθεση με άλλες ομάδες που δεν έπαιξαν στο πρωτάθλημα γιατί αναβλήθηκαν τα παιχνίδια τους, όπως έγινε και στο Κύπελλο. Εμείς τα έχουμε παίξε όλα. Έχουμε καταναλώσει απίστευτη ενέργεια. Έχουμε χάσει τον Ίγκορ που ήταν στα καλύτερα του και τώρα δεν θα έχουμε και τον Πάμπλο με την ΑΕΚ. Αλλά οι παίκτες μου έχουν δείξει πως σε κάθε παιχνίδι μπορούν να ανταποκριθούν.
Την εμφάνιση Ντοναρούμα: Ο Αντόνιο είναι ένα πολύ καλό παιδί και μας έχει βοηθήσει σε αρκετά παιχνίδια. Από πίσω έχουμε και τον Γιώργο και νομίζω και όπως και τα υπόλοιπα παιδιά βελτιώνονται συνεχώς.
Το τι... γεύση αφήνει το σημερινό 0-0: Το μόνο που μπορώ να πω είναι πως και στα δύο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερους βαθμούς συνολικά. Εμείς τον κοιτάξαμε στα μάτια και ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός μας είχε διαβάσει καλά. Για εμένα είναι ένα ευφυέστατος προπονητής που ξέρει να διαβάζει πολύ καλά τον κάθε αντίπαλο του.Ο Ολυμπιακός περίμενε άλλη προσέγγιση στο Καραϊσκάκης, καθώς εμείς τον πιέσαμε ψηλά και προσπαθήσαμε να εκτελέσουμε την μεταβίβαση της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση. Σήμερα επειδή θα μας περίμενε σε κάτι τέτοιο, η προσέγγιση ήταν να βάλουμε παίκτες με καλύτερη επαφή με τη μπάλα όπως είναι ο Φαρίνια και ο Στανισάβλιεβιτς, έτσι ώστε να έχουμε εμείς την κατοχή για περισσότερη ώρα και να κάνουμε το παιχνίδι μας".
Τα σερί ματς: Η παρουσία της ομάδας είναι εξαιρετική, το είχα πει και στο παρελθόν πως όταν είχαμε τα σκαμπανεβάσματα, ήταν λογικά. Αλλά η ομάδα έδειχνε κατά διαστήματα το πρόσωπο που ήθελα να βγάλει και το βγάζει και τώρα . Υπήρχαν παιχνίδια, όπως με την ΑΕΛ που είχαμε πάρα πολλές τελικές. Δεν έχει υπάρξει παιχνίδι που να τελειώσουμε με λίγες τελικές. Στα περισσότερα παιχνίδια έχουμε την κατοχή της μπάλας ι αυτό είναι το ποδόσφαιρο που παίζουμε. Μόνο σε ορισμένα παιχνίδια δεν ήμασταν καλοί. Με την Κέρκυρα και την Βέροια. Στα υπόλοιπα παρουσιάσαμε θετικό πρόσωπο και τα παιδιά έχουν περιθώρια βελτίωσης.
Τον Ίγκορ και τον τραυματισμό του: Με απασχολεί αυτό το θέμα. Έχασα τον ύπνο μου αυτές τις ημέρες. Είχα δύο σκέψεις στο μυαλό μου. Θα δούμε μετά την ΑΕΚ και τα Τρίκαλα ίσως δοκιμάσω κάτι διαφορετικό.
Τον Γκαϊντουτσικ: Θέλει ακόμα χρόνο και με τον Παύλο αλλά και μαζί μου. Έχει συνηθίσει σε διαφορετικές συνθήκες, καθώς είναι συγκεκριμένος ο τρόπος παιχνιδιού του. Σε αντίθεση με τον Σελίν που αυτό το παιδί ήρθε για τα πλάνα μου. Είναι τρομερά ευφυής και κατάφερε να αλλάξει τα δύο τακτικά κομμάτια που έκανε διαφορετικά στην Ουκρανία. Το πέτυχε μέσα σε δύο παιχνίδια που του είπα ακριβώς τι θέλω απ’ αυτόν και το εφάρμοσε αμέσως. Από την άλλη, πιστεύω πολύ στον Μπέρτο σαν στόπερ αλλά και σαν μπακ. Θα δούμε πως θα προσαρμοστούμε.
Το εάν θα υπάρξει κάποια άλλη μεταγραφή: "Δεν γνωρίζω κάτι ακόμα. Θα δούμε. Μπορεί να πάμε για έναν παίκτη ακόμα. Αν πάμε θα πάμε για έναν παίκτη μόνο. Θα μιλήσουμε με τον κ. Καϋμενάκη και θα εξετάσουμε περιπτώσεις.
Την αλλαγή Στανισάβλιεβιτς: Ήταν αλλαγή τακτικής. Τον περίμενα λιγότερο βαρύ, έχει και πολύ καλή επαφή με τη μπάλα. Σε αντίθεση με τον Καλτσά, που έχει φοβερά τρεξίματα και την κάθετη κίνηση στο στόπερ και το μπακ. Είναι δύο εξτρέμ με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Και οι δύο αποτελούν χρήσιμοι για το ρόστερ μας.
Την αντιμετώπιση του παιχνιδιού με την ΑΕΚ: Με απασχολεί το γεγονός πως άλλαξε προπονητή η ΑΕΚ και πως θα πάει με κάποιον προσωρινά. Μετατοπίζεται η ευθύνη απ’ όλους τους άλλους στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές. Και οι παίκτες μόλις συνειδητοποιήσουν πως θα πάρουν τέτοια ευθύνη δεν ξέρεις ποτέ πως θα παρουσιαστούν. Εγώ κοιτάω την ομάδα και χαίρομαι γι’ αυτά τα παιδιά για την βελτίωση που παρουσιάζουν σε κάθε παιχνίδι.
Τον προηγούμενο μήνα που τα πράγματα δεν ήταν και τόσο καλά, τους είχα πει και το είπα μέσα από την καρδιά μου πως είναι μεγάλη χαρά που συνεργάζομαι μαζί τους. Τους το είχα πει τότε, που όλοι είχαν στραφεί εναντίον τους και δεν το είπε για ψυχολογική ένεση. Υπάρχει μια τεραστία διαφορά ανάμεσα στην ψυχολογική προσέγγιση και στην ψυχολογίστικη προσέγγιση. Είναι μία τεράστια διαφορά. Οπότε αν θες να είσαι ειλικρινής με τους παίκτες τους γιατί θα το βρεις μπροστά σου θα κάνεις ψυχολογική προσέγγιση των πραγμάτων. Συνήθως επειδή οι προπονητές επειδή είναι ευάλωτοι κάνανε ψυχολογίστικη προσέγγιση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα