Μπεργκ: «Πονάω όταν περπατάω»

Μπεργκ: «Πονάω όταν περπατάω»

Gazzetta team
Μπεργκ: «Πονάω όταν περπατάω»

bet365

Για τον τραυματισμό που του στερεί την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε σε συμπατριώτες του ο Μάρκους Μπεργκ.

Η «κληρονομιά» που άφησε στον Παναθηναϊκό η ήττα από την Σταντάρ Λιέγης την Πέμπτη, δεν περιορίζεται απλά στον διαφαινόμενο αποκλεισμό από τους ομίλους του Europa League.

Οι ενοχλήσεις που ένιωθε πριν την έναρξη του αγώνα ο Μάρκους Μπεργκ αποδείχθηκαν θλάση, με αποτέλεσμα ο Σουηδός επιθετικός να δει από την τηλεόραση το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, καθώς θα χρειαστεί να απουσιάσει για περίπου 15 ημέρες από την ενεργό δράση...

Για την περιπέτειά του αυτή λοιπόν, ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού φέτος, μίλησε στην ιστοσελίδα «SVT», με τα λεγόμενά του να δείχνουν την ανησυχία που τον διακατέχει...

«Έχω αγχωθεί. Νιώθω πόνο όταν περπατάω. Έχω πληροφορηθεί ότι χρειάζεται χρόνος. Δεν μπορεί κάποιος να αγωνιστεί τόσο σύντομα μετά από έναν μυϊκό τραυματισμό», τόνισε αρχικά.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχουν ελπίδες να δώσει το παρών στο Φάληρο, απάντησε: «Θα χρειαστεί ένα θαύμα για να μπορέσω να παίξω την Κυριακή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα