Ποστέκογλου στο Gazzetta: «Πάντα παρακολουθώ στενά την ΑΕΚ, η Ελλάδα με Γιοβάνοβιτς μπαίνει σε χρυσή περίοδο» (vid)

Ποστέκογλου

bet365

Ο κορυφαίος Ελληνας προπονητής, Άγγελος Ποστέκογλου, μίλησε στην κάμερα του Gazzetta για τη φιλοσοφία του, την ΑΕΚ που αγαπά από παιδί αλλά και την περίπτωση να την προπονήσει μια μέρα, όπως και την Εθνική ομάδα.

Ο Απόστολος Γιάννου, μιλώντας στο Gazzetta για τον Άγγελο Ποστέκογλου μετά το έπος με την κατάκτηση του Europa League ως προπονητής της Τότεναμ, στάθηκε στο πνεύμα και στη φιλοσοφία του κορυφαίου κόουτς.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος επιθετικός, μας είχε πει: «Ο Ποστέκογλου μάς έλεγε ότι ο πόνος στο σώμα περνάει μ' ένα χάπι, ο πόνος από την ήττα δεν περνάει με τίποτα».

Ο Ελληνοαυστραλός κόουτς, ήταν ο ξεχωριστός καλεσμένος στην κλήρωση της Super League για το νέο πρωτάθλημα και μιλώντας στο Gazzetta απάντησε στον παίκτη που ανέδειξε λέγοντας:

Γιάννου στο Gazzetta: «Ο Ποστέκογλου μάς έλεγε ότι ο πόνος στο σώμα περνάει μ' ένα χάπι, ο πόνος από την ήττα δεν περνάει με τίποτα»
f

«Για μένα δεν είναι μόνο ένα άθλημα, είναι τρόπος ζωής. Ξέρετε, μεγαλώνοντας ήμουν πολύ τυχερός. Συνέβησαν τόσα πολλά καλά πράγματα και προσπαθώ να μεταδώσω αυτές τις συμβουλές σε όλους τους παίκτες με τους οποίους δουλεύω».

 

Camera: Βασίλης Μπαλατσος

υθψ

Όπου πηγαίνετε, ό,τι υπόσχεστε το πραγματοποιείτε. Στους φίλους της ΑΕΚ, θέλετε να υποσχεθείτε κάτι για το μέλλον; Ξέρετε το όνομά σας ακούστηκε για την ομάδα της καρδιάς σας αυτό το καλοκαίρι.

«Κοιτάξτε, δεν σχεδιάζω το μέλλον εγώ. Νομίζω ότι όταν είσαι προπονητής ή μάνατζερ απλά το κλειδί για μένα είναι να συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, να είμαι επιτυχημένος όπως μπορώ να γίνω και να δω τι ευκαιρίες έχω, αλλά πάντα παρακολουθώ ελληνικό ποδόσφαιρο και την ομάδα μου πολύ στενά».

Όσο για την Εθνική του Γιοβάνοβιτς κι αν ο ίδιος μελλοντικά θα έβλεπε τον εαυτό του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είπε:

«Όπως είπα, εγώ για το μέλλον δεν κάνω σχέδια. Ο κύριος Γιοβάνοβιτς κάνει εξαιρετική δουλειά. Νομίζω μπαίνουμε σε μια χρυσή περίοδο για το ελληνικό ποδόσφαιρο, με τα ταλέντα που έρχονται. Εύχομαι στον κύριο Γιοβάνοβιτς να φτάσει την Εθνική στο επίπεδο που της αξίζει και πάντα εγώ θα την παρακολουθώ».

Ο Άγγελος Ποστέκογλου στην κάμερα του Gazzetta:

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα