Το πιο περίεργο fair play στα τοπικά της Αιτωλοακαρνανίας: Έστειλε το πέναλτι... πλάγιο! (vid)

Newsroom
Έστειλε το πέναλτι πλάγιο

bet365

Σε αγώνα στα τοπικά της Αιτωλοακαρνανίας εκτελέστηκε πέναλτι και αυτό κατέληξε πλάγιο λόγω fair play, το οποίο μάλιστα θα μπορούσε να κρίνει ακόμα και την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Το παιχνίδι του ΠΑΣ Ανέζα με τον Άρη Φιλιατών ήταν στο 0-1 όταν ο ΠΑΣ Ανέζα, παίζοντας με αριθμητικό πλεονέκτημα δύο παικτών, προς το τέλος του ματς κέρδισε πέναλτι.

Οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας πιθανότατα θεώρησαν πως δεν υπήρξε παράβαση και ο παίκτης που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι έστειλε την μπάλα πλάγιο ως ένδειξη fair play!

Η κίνηση αυτή πάντως θα μπορούσε στο τέλος να κρίνει ακόμα και την άνοδο καθώς με τη νίκη αυτή ο Άρης Φιλιατών παρέμεινε ένα βαθμό πίσω από τον τρίτο Παναγρινιακό, μια αγωνιστική πριν το τέλος, με τρεις ομάδας να ανεβαίνουν.

Ο Παναγρινιακός για να είναι σίγουρος θέλει μόνο νίκη την τελευταία αγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Ανέζα, την ώρα που ο Άρης Φιλιατών θα υποδέχεται την ΑΕ Γραμμοχορίων.

Δείτε το περιστατικό από το 09:40 του βίντεο που ακολουθεί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα