ΑΠΟΕΛ, Champions League: Αποφεύγει την πρωταθλήτρια Δανίας Μίντιλαντ στο β προκριματικό γύρο

Newsroom
apoel europe
Συγκλονιστική εξέλιξη είχε η τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Δανίας, με την Μπρόντμπι να χάνει τον τίτλο μέσα από τα χέρια της και την Μίντιλαντ να στέφεται πρωταθλήτρια. Πλέον, ο ΑΠΟΕΛ αποφεύγει την πρωταθλήτρια Δανίας στους πιθανούς αντιπάλους, γιατί δεν μπορεί να διασταυρωθεί με την Μίντιλαντ (είναι και οι δυο ομάδες στους ισχυρούς).

Το 4ο πρωτάθλημα Δανίας στην ιστορία της πανηγυρίζει η Μίντιλαντ, μετά το 3-3 εντός με τη Νόρτζελαντ. Η Μπρόντμπι ήθελε ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα για να κατακτήσει τον τίτλο, όμως η αδιάφορη Άαρχους την κέρδισε με 2-3 στην έδρα της.

Έτσι, η Μπρόντμπι (η οποία ήταν πιθανή αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ) δεν θα αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League, ενώ η Μίντιλαντ θα είναι στους ισχυρούς μαζί με τους πρωταθλητές Κύπρου. Κάτι που σημαίνει ότι οι δυο ομάδες δεν μπορούν να συναντηθούν στον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Παρακάτω οι πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ:

second qualifying round

Σημειώνεται ότι με αστεράκι είναι οι ομάδες που θα παίξουν στον πρώτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. Κάτι που φυσικά σημαίνει ότι οι πιθανοί αντίπαλοι του ΑΠΟΕΛ μπορεί να διαφοροποιηθούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα