Σέλτικ - Ρέιντζερς 1-0: Νταμπλούχοι οι Κέλτες με «χτύπημα» στο 90'!

celtic

bet365

Η Σέλτικ επέβαλε για ακόμη μια φορά την ισχύ της επί της Ρέιντζερς, την οποία έβγαλε νοκ-άουτ στο 90' στον τελικό του Κυπέλλου Σκωτίας για να στεφθεί ξανά νταμπλούχος.

Φινάλε από τα πιο τρελά όνειρα κάθε οπαδού της Σέλτικ! Οι Κέλτες ήταν ήδη πρωταθλητές και μπόρεσαν να φτάσουν στο δεύτερο διαδοχικό τους νταμπλ επικρατώντας της... άσπονδης εχθρού τους στον τελικό με γκολ στο 90'. Η ομάδα του Ρότζερς νίκησε 1-0 τη Ρέιντζερς, που έμεινε φέτος δίχως νίκη απέναντι στη μεγαλύτερή της αντίπαλο, και έκλεισε με τον πιο ιδανικό τρόπο τη σεζόν της. Αυτό ήταν το 13ο νταμπλ στην ιστορία της Σέλτικ, για την οποία ο πρώην παίκτης του Άρη, Λουίς Πάλμα, βρέθηκε στον πάγκο.

Σε ένα - αναμενόμενα - πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλή ένταση, η Ρέιντζερς πίστεψε πως βρήκε τη λύση για να ανοίξει το σκορ, όμως το τέρμα του Σίμα στο 59' ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ. Τρία λεπτά μετά ο Άιντα πέρασε στο ματς ως αλλαγή για τη Σέλτικ και έγινε αυτός που έκανε τη διαφορά. Στο 90' βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο μετά την ασταθή επέμβαση του Μπάτλαντ και χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα του.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα