Τελικός Κυπέλλου Γαλλίας: Υπό την επίβλεψη των ειδικών δυνάμεων και «βέτο» σε αλκοόλ και βεγγαλικά

Παρί - Μπαρτσελόνα

bet365

Αυστηρά μέτρα για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Παρί και τη Λυών έχουν ληφθεί από τις αρχές της Γαλλίας. Στο «Stade Pierre-Mauroy» και οι ειδικές δυνάμεις!

Σε ρυθμούς τελικού Κυπέλλου κινούνται τις τελευταίες ώρες στη Γαλλία. Παρί Σεν Ζερμέν και Λυών θα αναμετρηθούν στην έδρα της Λιλ «Stade Pierre-Mauroy» για τον σημαντικό τίτλο της χώρας. Μια αναμέτρηση που έχει κεντρίσει τα βλέμματα ολόκληρης της χώρας, με τις αστυνομικές δυνάμεις να βρίσκονται στο... πόδι εδώ και αρκετά 24ωρα.

Αυστηρά τα μέτρα των γαλλικών αρχών. Η «Le Parisien» αποκαλύπτει αναλυτικά όλο το πλάνο που έχουν φτιάξει οι αστυνομικές δυνάμεις της Γαλλίας. Από τις γραμμές του μετρό, μέχρι και τις ειδικές δυνάμεις που θα βρεθούν επίσης στον γαλλικό Βορρά. Σύμφωνα με το γαλλικό δημοσίευμα, οι οπαδοί των δύο ομάδων θα μεταβούν στο γήπεδο από δύο εντελώς διαφορετικές γραμμές μετρό. Ακόμα και οι διαδρομές που θα κάνουν οι οπαδοί των δύο ομάδων με τα πούλμαν θα είναι από εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις.

Απαγορευτικό στο αλκοόλ, στο σημείο και οι ειδικές δυνάμεις

Όπως αναμενόταν, οι γαλλικές αρχές γνωστοποίησαν την απαγόρευση του αλκοόλ. Όλα τα αλκοολούχα ποτά θα μπουν στον «πάγο» σήμερα σε όλους τους δημόσιους χώρους γύρω από το γήπεδο του τελικού, μέχρι και τις 4 τα ξημερώματα της επομένης του μεγάλου ραντεβού ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Λυών.

Μέσα σε όλα, στον γαλλικό Βορρά θα βρεθούν και οι ειδικές δυνάμεις της Sentinel. Πρόκειται για μια από τις ισχυρές δυνάμεις που έχει το γαλλικό κράτος, δείγμα και της μεγάλου φόβου που επικρατεί στη χώρα για τον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στην Παρί και τη Λυών.

Παράλληλα, απαγορευτικό έχει μπει και στα βεγγαλικά. Κροτίδες, φωτοβολίδες και όλα τα σχετικά, δεν θα έχουν καμία θέση μέσα στο «Stade Pierre-Mauroy», με τις αρχές μάλιστα να έχουν σκοπό να προχωρήσουν σε εξονυχιστικούς ελέγχους προκειμένου να αποφύγουν κάθε πιθανότητα επεισοδίων μέσα στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο τελικός.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα