Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κινδυνεύει με δύο αγωνιστικές για την άσεμνη χειρονομία

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
Κριστιάνο Ρονάλντο
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την άσεμνη χειρονομία προς τους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ κινδυνεύει με τιμωρία.

Η άσεμνη χειρονομία του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε τον γύρο του κόσμου. Ο Πορτογάλος σταρ «απάντησε» στους οπαδούς της Αλ Σαμπάμπ, οι οποίοι για να τον «πικάρουν» φώναζαν το όνομα του Λιονέλ Μέσι. Ωστόσο, δύσκολα θα τη γλιτώσει ο Κριστιάνο, μιας και η πεθαρχική επιτροπή του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας σκέφτεται να τον τιμωρήσει με δύο αγωνιστικές και πρόστιμο για αντιαθλητική συμπεριφορά.

Θυμίζουμε, ότι παρόμοια αντίδραση είχε και μετά το τελευταίο σφύριγμα στην ήττα της ομάδας του από την Αλ Χιλάλ, με τους οπαδούς των γηπεδούχων να φωνάζουν το όνομα του Λιονέλ Μέσι και τον Πορτογάλο να «απαντά» επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα καθώς όδευε για τα αποδυτήρια.

Στη δεύτερη σεζόν του στη Σαουδική Αραβία, ο Πορτογάλος σταρ βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος έχοντας 22 γκολ, σε 20 εμφανίσεις. Ωστόσο, η Αλ Νασρ παραμένει πίσω από την αήττητη Αλ Χιλάλ στη βαθμολογία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα